Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 739.

• Αν εννοείς εμένα έχω την τελευταία globalπου βγήκε πριν λίγες μέρες, ήμουν σε eu και πήγα σε globalγια το android 10 Η τελευταία eu είναι η παρακάτω build_number=V10.3.17.0.PFQEUXM6895b11dc03e96dc57370074ee37f1a2.jpg Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτή που έβαλες είναι η global την έχω περάσει είναι stable, σε eu δεν βγήκε ακόμη έχει μείνει android 9. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σε global έχει βγει, η τέταρτη που έδωσαν είναι επιτέλους stable, σε eu ακόμη δεν έχει βγει λογικά με του Μαίου το patch θα την δώσουν. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μην ασχοληθείς με no name, εγώ έχω πάρει αυτή είναι τρομερή και απίστευτα γρήγορη. Sandisk Extreme Pro SDXC 64GB U3 V30 (170MB/s) - Skroutz.gr

• Τι μάρκα είναι;; 2 που δοκιμασα δεν είχα θέμα με το Α3. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• gcam urnyx05 7.3.018

dfoust - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Η gcam μόνο στον εσωτερικό χώρο γράφει, αφού τα pixel δεν παίρνουν sd card.

• RE:

dfoust - - Mi A3

Μήνυμα

Παράθεση από Max21: “Νεο Update τελικά εχθες...Το πρόβλημα με την μη εμφάνιση του fingerprint δυστυχώς παραμένει.” Είμαι στο τελευταίο update 10 και εγώ τι εννοείς ;; Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με το fingerprint. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η αναβάθμιση που ήρθε είναι security patch Μαρτίου, αφορά όσους έχουν Android 9 . Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi A3 σε Mi cc9e

dfoust - - Mi A3

Μήνυμα

Last MiUi V20.3.26 Build For Xiaomi Mi A3 ( Android Pie ) – Mi A3 Tips & Tricks Εννοείται ότι δεν θα κάνει αυτόματα update, πρέπει να την περνάς manual όταν βγαίνει καινούρια. Αυτή είναι η τελευταία miui για το Α3, καλά τηλέφωνο με Android one και του πέρασες το σιχαμερό miui;; όταν δουλέψεις καθαρό Android δεν θα θες να γυρίσεις σε miui. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα οι δύο πρώτες μου ήρθαν, σήμερα δεν ήρθε. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Γενικά όλα έχουν ανέβει, 165€ πήρα το 4/64 μέσα Γενάρη. Κοίτα και από Amazon αν το βρεις να έχεις και μια σοβαρή εγγύηση Γιατί από skroutz εγγύηση μηδέν. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είχα Redmi pro τώρα πήγα σε mi A3 δεν υπάρχει σύγκριση μέρα με τη νύχτα ειναι σε όλα, από μπαταρία φορτιζω κάθε 3 μέρες με οθόνη να παίζει από 8-9 ώρες, κάμερα με gcam απλά κορυφαία, και το 8τ που κοιτάς είναι πολύ καλό, ο λόγος που πήγα Α3 ήθελα να δοκιμάσω Android one. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι είναι το SMS;; αλλοίμονο να στέλναμε ακόμα sms με τόσες δωρεάν επιλογές, μόνο δέχομαι από κάτι ανανέωσεις κάρτας cu. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να σε βοηθήσω δεν μπορώ γιατί δεν έχω την συσκευή ούτε πρόκειται ποτέ να την αγοράσω, περίμενε να τι δουν οι ειδικοί. Το κακώς πάει στο ότι τόσα note 8 pro global τηλέφωνα υπάρχουν για πιο λόγο να πάρεις china και Ν έχεις θέματα, με το πιο σημαντικό την έλλειψη Β20. Τέλος πάντων , εσύ ξέρεις. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κατάστημα το γράφει καθαρά στην περιγραφή ότι είναι China version με global rom οπότε είναι καλυμμένο, κακός το αγόρασες. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το τηλέφωνο είναι China version χωρίς 800 άρα στο 4g το έχουν ξεκλειδώσει και έχουν περάσει global rom. Για σίγουρα πρέπει να δεις το model code που γράφει στο κουτί. Σχετικά με το τελωνείο, αυτό ήθελα να μάθω αν κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί τριγωνική αποστολή. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό δεν λέει τίποτα, στο κουτί γράφει M1906G7G στο model code; τελωνείο πέρασε; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

dfoust - - RedMi Note 8 Pro (Begonia)

Μήνυμα

Παράθεση από Paraskhos: “Καλημέρα Αυτό είναι να παραλάβω...Χρειάζεται? Look what I found on AliExpress New Xiaomi Redmi Note 8 Pro 8GB RAM 128GB ROM Mobile Phone 64MP Quad Rear Camera Helio G90T Octa Core 6.53" FHD+ Screen 4500mAh-in Cellphones from Cellphones & Telecommunications on AliExpress Ειμαι καιρό έξω από τα πράγματα κ το community. Το πρώτο μου ΜΙ ήταν το ΜΙ2S, όπου εκεί είχα custom. Αργότερα πήρα ένα Redmi Note 3 όπου ειχe global stable. Με τις custom ήμουν happy...αλλά τώρα κ λόγω το…

• Redmi note 8pro

Μήνυμα

Πλήρως λειτουργική gcam δεν πρόκειται να βγει, μόνο snapdragon δουλεύει η gcam. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, η Google camera είναι port από τα πιξελ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Προσωπικά θα περίμενα λίγο να δω το θέμα μπαταρίας - κάμερας μιας και τώρα αρχίζει να κυκλοφορεί ανάμεσα στους χρήστες Κατά τα υπόλοιπα είναι τουμπανάκι :P” Πόσο καλό να είναι σε κάμερα, χωρίς gcam δεν κάνει τίποτα. Εσύ σίγουρα ξέρεις τι πάει να πει mtk. Στα 150€ βαριά ίσως κάτι να κάνει για παραπάνω με τίποτα, υπάρχει mi9t, mi9 lite, που είναι πολύ καλύτερα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk