Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 739.
-
Redmi note 8pro
ΜήνυμαΚαι μόνο που φοράει mtk επεξεργαστή μένεις μακριά, οι παλιοί εδώ γνωρίζουν πολύ καλά τι εστι mtk και xiaomi. (Hennessy , omega, nikel) μακάρι να κάνει την διαφορά σε αυτό εγώ κρατάω μικρό καλάθι.
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.0 Stable]
ΜήνυμαΚάνε αυτό που είπε ο dnomikos και θα βρεις τις άλλες οθόνες Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βγήκε καινούργια έκδοση; το app store της meizu μου έβγαλε αναβάθμιση mi fit 3.6.0 Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]
ΜήνυμαΑυτό είναι το καινούργιο. From version Mi Fit 3.5.9: App: • Added the metronome feature to help control your cadence. • We improved user experience and fixed known bugs. Firmware updates: Mi Band 3 • Dutch is supported now. • We improved some features and fixed known bugs. Mi Band 3 NFC • Traditional Chinese and English are supported now. Amazfit Cor 2 • Added the access card feature. Amazfit Bip • We improved some features and fixed known bugs. Στάλθηκε από το HMNOTE1W μου χρησιμοποιώντας Tapat…
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.8 Stable]
ΜήνυμαΔεν πέφτει με τίποτα η μπαταρία, σαν ρολόι το έχω βέβαια το έχω δουλέψει σε 3 προπονήσεις. 61c2a5bcfc098f135ef12d1ec6f676f5.jpg Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Eulogison: “μετρονομος;;;; Έχω στραβομαρα τέλος!!! Αυτή την καρτέλα ρυθμίσεις υπαίθριου τρεξίματος που έχει και τον μετρονομο δε την βρίσκω πουθενά, πέρασα μια μια ολεε τις επιλογές στο μενού τξς εφαρμογής,τι στο καλό είναι λες και βλέπω άλλη εφαρμογή στις εικόνες” Αν πας ύπαιθρο τρέξιμο - γρανάζι ρυθμίσεις θα το βρεις πολύ εύκολα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.7 Stable]
Μήνυμα15 - 20 μέρες παίζω και εγώ. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από dfoust: “Αυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από dfoust: “Παράθεση από poseidvn: “Το ποσοστό της μπαταρίας είναι Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μα δεν δείχνει τίποτα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν μπορώ να καταλάβω τί γίνεται... Είσαι ο δεύτερος μαζί με τον @gregbala μέσα σε λίγε…
-
Παράθεση από poseidvn: “Το ποσοστό της μπαταρίας είναι Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μα δεν δείχνει τίποτα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΑυτά τα 3 ερωτηματικά ξέρει κάποιος τι είναι;; , μετά τι πέρασμα της ελληνικής ρομ τα έβγαλε. 649028b1d40e8d5efac7f3fafbaf6b54.jpg Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τα κατάφερα όλα μια χαρά σας ευχαριστώ όλους
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.5 Stable]
ΜήνυμαΤα έχω κατεβάσει αλλά δεν έβαλα άκρη, θέλει ψάξιμο, όταν βρω χρόνο θα το δω. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤο κατέβασα αλλά δεν μου έκανε κάποια αναβάθμιση. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μου πει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk