Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 739.
-
Μου έκαναν δώρο το Mi band 3 και έχω κάποιες ερωτήσεις. Βασικά πως θα το κλείσω σε περίπτωση που δεν το φοράω. Επίσης έχω κατεβάσει το Mi fit από play store και έχει αναβαθμιστεί αυτόματα στην τελευταία έκδοση, πως θα περάσω το ελληνικό firmware. Αυτά για αρχή ευχαριστώ
-
Το δικό μου για 14 μηνών τηλέφωνο δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα η οθόνη, το προσεχα τρέλα, μαύρο φόντο πάντα και πολύ χαμηλά η φωτεινότητα. Γενικά σαν τηλέφωνο το αγάπησα, αν φορούσε snapdragon θα το είχα ακόμα. Αυτό που έχω βέβαια τώρα ανήκει σε άλλη κατηγορία. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kostas_7: “Περιμένω πως και πως το Mi7 κι εύχομαι να μπορέσω να δώσω το redmi pro 150 ευρώ. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου” 150€;; πρέπει να βρεις θύμα, 120€ έδωσα το δικό μου μετά από 1 μήνα που έτρεχε η αγγελία, ευτυχώς αυτός που το πήρε δεν ήξερε πολλά από κινητά. Σου το εύχομαι αλλά να ξέρες 120-130 βαριά μπορεί και να φύγει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από odysseas: “ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΩ ΤΟ XIAOMI REDMI NOT 4G(DIOR)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΚΔΟΣΗ ANDROID?” Στο συγκεκριμένο τηλέφωνο η xiaomi μέχρι 4.4 έδωσε, σε custom rom υπάρχει μέχρι και Android 8.1, δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά μπορείς να δοκιμάσεις. Μην γράφεις με κεφαλαία.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Πέρασα την διορθωμένη ρομ στο redmi pro όλα καλά μέχρι τώρα, αν και ούτε με την προηγούμενη είχα θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi redmi pro
ΜήνυμαΓια κάποιο λόγο έχεις χάσει το recovery, το ξεκλειδωσες εσύ το τηλέφωνο ή άλλος; ξανά πέρασε του recovery. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi redmi pro
ΜήνυμαΑπό το power button όταν το κλείνεις δεν έχει recovery; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi redmi pro
ΜήνυμαΠου σου βγάζει κινέζικα;; από twrp recovery την περνάς χωρίς factory reset. Αυτήν έχω τώρα και από μπαταρία είναι εξαιρετική. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi4 mi account app
dfoust - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά, από πότε το mi4w είχε κλειδωμένο bootloader;; πάντα ξεκλείδωτος ήταν. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk