Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 739.
-
Αυτό που παρατήρησα στο redmi pro είναι ότι ο διαχειριστής αρχείων (file manager) είναι στα αγγλικά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
WormHole
ΜήνυμαΕγώ το πήρα το MEIZU pro 6 plus, δεν άντεξα στον πειρασμό, να δούμε όταν έρθει τι ψάρια πιάνει Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από marilena.ele: “Σε redmi pro μπηκε το split screen ενω εχει android 6.0.????? Σοκ! Η ρομ μέχρι στιγμής εχει κατσει μια χαρά και δεν εχω παρατηρήσει κατι αρνητικό! Μπράβο παιδιά!!!!” Όντως μπήκε ο διαχωρισμός οθόνης, αν και δεν βλέπω που μπορεί να χρησιμεύει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
Μήνυμα@MIUI_ART έχουν βγει οι ρομ;; δεν μου έχει έρθει κάποιο email. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
cross scripting με απλά λόγια θέλει να πει ότι στην miui καλό είναι να μην απεγκαταστουμε εφαρμογές συστήματος γιατί μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην λειτουργία του τηλεφώνου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλεις να τις βγάλεις;; βάλτες σε ένα φάκελο και άφησε τες στη ησυχία τους. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από gthom: “Παιδιά η μπαταρία της xiaomi-miui-hellas-7.0_natrium_arΩma_Stable_V9.2.1.0.zip είναι ΚΟΡΥΦΗ..!!!!!!!!!!!! Συγχαρητήρια σε ολους bcacd88ea3fc4754ca05b1310d70408e.jpg Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δεν θα είναι για πολύ αν την αφήνεις να πέφτει τόσο χαμηλά. Σε λίγο καιρό θα θες καινούργια μπαταρία.
-
Έχεις περάσει το zip για τον updater που μας είχαν στείλει πριν κάποιες μέρες;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από voidioan: “Καλημέρα σε όλους Xiaomi Redmi 5 Plus 3GB/32GB Black Υπάρχει περίπτωση ν α έχει αυτό το τηλέφωνο και με global version Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ερώτηση είναι αυτή;;; τι ακριβώς θες να μάθεις;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε στο redmi pro μέχρι στιγμής πάει μια χαρά, δείχνει καλή αντοχή η μπαταρία. Το σκαλίζω κανένα τέταρτο τώρα και έπεσε μόνο 2%. Μπράβο παιδιά για την καλή δουλειά που κάνετε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk