Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 739.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dhmlaz: “Κάποιο νέο για κανονική aroma rom και όχι beta;. Από 1 Φλεβάρη που δόθηκε η τελευταία beta σκοτάδι. Κάποια ενημέρωση νομίζω ότι ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ιδιαίτερα για εμάς τους VIP του Redmi pro.” Σήμερα βγήκε καινούργια ρομ 8.3.1 την πέρασα μέχρι στιγμής μια χαρά πάει, αυτό που θέλω να φτιάξει είναι η μπαταρία, έχω απελπιστεί με αυτό το θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi pro - Δεν κάνει update
ΜήνυμαΠρωί είναι ακόμα. Πιες πρώτα καφέ να ανοίξει το μάτι. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi pro - Δεν κάνει update
ΜήνυμαΚλασική μαϊμού ρομ που έχουν τα redmi pro λογικά έτσι του ήρθε. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν λες ξανά; δλδ έχεις ξανά κάνει; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά ο κώδικας ασφαλείας Android είναι σωστή η ημερομηνία;; 18a17d36dc80092752cdedb077eceeb0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MindMaker για την μπαταρία θα συμφωνήσω πέφτει σαν τρελή 15% χάνει σε 4 ώρες χωρίς να το πειράξω. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν βάζεις τo user name - password στην σελίδα που κάνεις login δεν σε ρωτάει να αποθήκευση τα στοιχεία;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από aggelos1m: “Πότε θα γίνει η rom ολοκληρομενη?κάθε εβδομάδα update και backup και αντε πάλι από την αρχή!” Είναι ποτέ δυνατόν κάθε βδομάδα να στηναμε το τηλέφωνο από την αρχή;; η αναβάθμιση γίνεται από πάνω χωρίς factory reset. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μόλις πέρασα την καινούργια 8.1.25 στο redmi pro για να δούμε πως θα πάει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thanos1988: “Σε redmi pro πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, αλλά τώρα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το wifi καθώς μετά τα 6 μέτρα περίπου απομάκρυνσης από το ρούτερ χάνει τελείως το σήμα! Σε παλιότερες εκδόσεις του λογισμικού έχανε το σήμα μετά τα 20 μέτρα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” @Thanos1988 στο δικό μου redmi pro αυτή η Ρομ είχε τρελό battery drain τι να πω δεν ξέρω γύρισα στην προηγούμενη και όλα καλά. Στάλθηκε από το Re…
-
Παράθεση από dfoust: “Παιδιά βλέπω ότι έχει βγει v9 για το redmi note 3G υπάρχει περίπτωση να την φτιάξετε;; Στάλθηκε από το HM_NOTE_1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εδώ θα γίνει τίποτα;; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εδώ και κανένα μήνα υπάρχει stable 9 ελληνική, έψαξες δλδ στα download και δεν την βρίσκεις; αν είσαι σε stable την περνάς από πάνω με wipe cache - dalvin cache, δεν χάνεις τίποτα από δεδομένα. Εγώ είμαι σε dev και έχουμε miui 9 πολύ καιρό τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για όλα είναι Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά βλέπω ότι έχει βγει v9 για το redmi note 3G υπάρχει περίπτωση να την φτιάξετε;; Στάλθηκε από το HM_NOTE_1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk