Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 739.
-
MECOOL KM2
dfoust - - Mi-TV & TV Box
ΜήνυμαΚάνε του ότι αναβάθμιση σου βγάλει και μετά μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
-
Viber - Πρόβλημα με Root
ΜήνυμαΔεν ξέρω η ρομ που έβαλες τι δυνατότητες έχει άλλα στο δικό μου (άλλο μοντέλο) όσες custom rom πέρασα το safety περνούσε χωρίς ρουτ, και η συσκευή φαίνεται κανονικά πιστοποιημένη στο play store.
-
Viber - Πρόβλημα με Root
ΜήνυμαΓιατί το έκανες ρουτ; Τόσο πολύ σου χρειάζεται; Χωρίς ρουτ μια χαρά θα λειτουργούν όλα.
-
xiaomi redmi pro
Μήνυμαtwrp-3.3.1.img | by end222 for Redmi Pro Κάνε για αρχή αναβάθμιση του twrp recovery
-
mi 9 Μπαταρια
dfoust - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΚαι καινούργια να βάλεις μην περιμένεις την αυτονομία του παλιού σου κινητού, το mi9 έχει πολύ μικρή μπαταρία, γενικά έχει πολύ κακή μπαταρία το τηλέφωνο αυτό.
-
Mi 11 ultra downgrade
ΜήνυμαΑν το θες για τέτοιες δουλειές πληρωμές κλπ το πουλάς και αγοράζεις σωστό τηλέφωνο κλειδωμένο και με μαμά ρομ. Δε θα εμπιστευομουν να δουλεύω κινητό για πληρωμές ξεκλειδωτο και με άλλη ρομ. Προσωπική μου άποψη μην παρεξηγηθει.
-
Επαναφορα εφαρμογησ health
ΜήνυμαC10414141 Αν είναι όπως την περιγράφει με μία καρδιά είναι αυτή, την έχω και εγώ για τι Huawei band μου.
-
Επαναφορα εφαρμογησ health
Μήνυμαέχεις Huawei smartwatch;
-
POCO X3 PRO
ΜήνυμαΔεν έχει κανένα θέμα το Viber, εσύ έχεις ενεργοποιήσει στις ρυθμίσεις - γενικά του Viber το εμφάνιση.εικ.κατ.viber.
-
Ποιο ρούτερ έχεις;; Είσαι σε 5ghz ή 2.4.;;