Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 739.
-
Όλα καλά λοιπόν, Γενικά η διαδικασία είναι πανευκολη αν κάνεις σωστά τα βήματα. 1) αν κλειδώσεις bootloader θα χτυπάς το κεφάλι σου ποιο πιθανό να μπρικαρει . 2) όταν βγει μέσα από twrp κάνεις την αναβάθμιση. 3) το ίδιο και η ρομ πανευκολη αναβάθμιση μέσα από twrp χωρίς factory reset κλπ. 7) εγώ τα WiFi keys τα έχω συγχρονισμένα σε Google και τα κατεβάζει αυτόματα δεν ξέρω τι έχεις κάνει εσύ. Υπάρχει δυνατότητα επίσης να τα έχεις στον mi account. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatal…
-
Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από MIUI_ART: “Εαν όταν συνδέσεις την συσκευή σου στο PC όσο είναι στο TWRP Recovery, βλέπεις τον αποθηκευτικό χώρο, μπορείς να ρίξεις χύμα μέσα την ROM και να προχωρήσεις στο Flash από το TWRP Recovery αμέσως μετά. ” ναι απλα τωρα στον υπολογιστη μου εμφανιζεται οπως στην φωτογραφια και μεσα εμφανιζει 2 εικονιδια internal store τα οποια ειναι αδεια και δεν μπορω να περασω τιποτα μεσα.τι κανω;;;; αυτη την στιγμη ειμαι σε twrp.πειτε μου γιατι ειμαι στην μεση και α…
-
Παράθεση από blackm76: “Δεν ξέρω μόνο αν δοκιμάσω σέ υπολογιστή με Linux η macindosh καί όχι Windows.... Για να δώ αν έχει διαφορά. ” Downloads for : Xiaomi POCO X3 Pro | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers. αυτό είναι το τελευταιο twrp για poco x3 pro πέρασε και το platform tool και μπες από εκει και κάνε εγκατασταση SDK Platform Tools release notes | Android Developers
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tomsak: “Καλησπερα στο συγκεκριμενο εφοσον ξεκλειδωσω περναω την * xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3NFC_V12.5.1.0.RJGMIXM_v12-11.zip ή αυτη xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V12.5.4.0.RJUMIXM_v12-11.zip το τηλεφωνο εχει NFC την στιγμη που πατησα για ξεκλειδωμα bootloader το ειδε ως VAYU Και για twrp φαντάζομαι χρησιμοποιώ το twrp-3.5.2-vayu-Thespartann.img ?” Σε λάθος θέμα γράφεις, εδώ είναι του x3 nfc εσύ έχεις το Pro.
-
καλησπερα συναδελφοι
dfoust - - Ο καφενές μας
Μήνυμαkalodia_micro_usb.html?from=autocomplete&o=micro usb Micro usb θέλεις.
-
1) όχι. 2) μπορείς να κλειδώσεις και ξεκλειδώσεις όσες φορές θέλεις δεν παθαίνει κάτι η συσκευή. 3) αναβάθμιση έρχεται κανονικά και ξεκλειδωτος να είσαι. Καλό είναι να βγάλεις φωτογραφίες που έχεις το twrp στον υπολογιστή και τι γράφει όταν δίνεις την εντολή για πέρασμα μήπως έχεις κάνει κάτι λάθος. Σίγουρα κάτι κάνεις λάθος σε όλη την διαδικασία. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fragsp: “Καλημέρα επειδή σκέφτομαι την αγορά ή μεταχειρισμένου Mi 11 οταν πεσουν οι τιμές τους κοντά στα 450-500 ή στην αγορά από κίνα του Mi 11 pro και να περάσω την xiaomi.eu, αν κάποια στιγμή θελήσω να το πουλήσω θα υπάρχει ζήτηση ή επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει παγκόσμια θα έχω πρόβλημα και δεν θα μπορεί να πουληθεί ούτε 300 ευρώ;” Συνήθως δύσκολα κάποιος θα πάρει κινητό που δεν λειτουργεί σωστά out of box και θέλει ξεκλείδωμα και σκάλισμα, αν βάλω και τα προβλήματα που έχει ο 88…
-
RedMagic 6S Pro : Επίσημο με AMOLED οθόνη 6,8 ιντσών FHD+ @ 165Hz, Snapdragon 888+, έως 18 GB RAM
ΜήνυμαΑπό fastboot όταν κάνεις φλασαρισμα twrp δεν μπαίνει;
-
Θα σου πουν οι ειδικοί για τις εναλλακτικές, αλλά πιστεύω μόνο με test point edl mode θα δεις φως. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποια ακριβώς πήγες να περάσεις; Και επίσης βασικό κατά το φλας επέλεξες να κλειδώσεις τον bootloader; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 5 Plus / Note 5 Global MIUI V11.0.2.0.OEGMIXM Update | Xiaomi Firmware Updater Δοκίμασε και αυτήν νομίζω είναι η τελευταία. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με ποιον τρόπο πήγες να περάσεις την ρομ; Και ποια πήγες να του περάσεις; Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk