Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 739.
-
Εγκατάσταση gcam σε poco x3 pro
dfoust - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχει άπειρες ρυθμίσεις ψάξε modification settings εκεί ενεργοποίησε και τον δεύτερο φακό UW, καμία gcam δεν βγάζει στα 48mp, για σελφι δεν γνωρίζω χρησιμοποιώ την μαμά, επίσης καμία gcam δεν αναβαθμίζεται αυτόματα, στο telegram υπάρχει όλο το υλικό για κάμερες.
-
Εγκατάσταση gcam σε poco x3 pro
dfoust - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαParrot043 - Modder Gcam 8.2.204 v7 Κατέβασε αυτήν είναι πολύ καλή. Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι ξεκλειδωτος ο bootloader; Βγάζει κάποιο σφάλμα το miflash ; Δεν φαίνεται κάτι στην φωτογραφία.
-
Official eu δεν υπάρχει περίπτωση να είχε γιατί απλά δεν υπάρχει, το τηλέφωνο αυτό λογικά ήταν ξεκλειδωμένο με περασμένο twrp και λογικά custom EU rom, όπως και να έχει ένα τέτοιο τηλέφωνο δεν το αγοράζει κάποιος που δεν έχει βασικές γνώσεις πάνω σε πειράγματα, μακάρι να βρεις άκρη με κάποιο παιδί από εδώ μέσα.
-
Έχω μια απορία βρε παιδιά, γιατί και εφόσον δεν γνωρίζετε από ξεκλείδωμα bootloader και πέρασμα ρομ, πάτε και αγοράζετε τηλέφωνο που προορίζεται μόνο για Κίνα και δεν υπάρχει global rom, άσε που εν έτει 2021 είναι τραγικό να έχεις τηλέφωνο χωρίς την πιο βασική μπάντα για το 4G (B20). Μακάρι να μπορέσεις να βγάλεις άκρη γιατί είναι κρίμα τα λεφτά που έδωσες.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sinbad: “Και πως εγώ θα βάλω την 12.5?” Αλλιώς περιμένεις να βγει official σε EU rom που φοράς εσύ.
-
Καλορίζικο, αλλά θα διαφωνήσω λίγο για τον τίτλο του θέματος, δεν τα έχει όλα για τα δικά μου δεδομένα λείπουν τα πιο βασικά θύρα ακουστικών, κάρτα μνήμης, ραδιόφωνο, όπως επίσης ο 888 αν και κορυφαίος επεξεργαστής είναι ο χειρότερος που έχει βγει σε κατανάλωση μπαταρίας και υπερθέρμανση.
-
Hard reset
ΜήνυμαΣε κανένα τηλέφωνο δεν έχω δεί η επαναφορά να σε πηγαίνει στην εργοστασιακή ρομ, πάντα μα πάντα η επαναφορά γίνεται στην τελευταία ρομ που έχει το κινητό, στην ουσία τα user data σβήνονται.
-
Mi 9 αλλαγή μπαταρίας
dfoust - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση ότι λέγεται nohon και όχι noxon.
-
Προβλημα με twrp
ΜήνυμαΔεν είναι θέμα εξοικείωσης αλλά θέμα λογικής, είσαι στον φάκελο adb και λες στο κινητό πέρασε μου το recovery.img δεν θα πρέπει να υπάρχει αυτό το αρχείο;; Τι θα περάσει αν έχει άλλο όνομα;; Δεν είναι απαραίτητο να είναι recovery.img μπορεί να το ονομάσεις όπως θέλεις (twrp.img) αν δώσεις το σωστό όνομα πάλι θα γίνει η δουλειά σου. Γι'αυτό καλό είναι ότι κανείς στο κινητό να ξέρεις γιατί το κάνεις και πως όχι μηχανικά , και πάντα διαβάζουμε πολλές φορές τον οδηγό πριν προχωρήσουμε.
-
Προβλημα με twrp
ΜήνυμαΣωστά σου βγάζει σφάλμα, το recovery που βλέπω και έχεις στον φάκελο έχει άλλο όνομα γι'αυτό, ή θα δώσεις την εντολή με το σωστό όνομα ή θα κάνεις μετονομασία το αρχείο σε recovery.
-
Έχει βγει, αλλά διαβάζω ότι πολλοί έχουν αυτό το πρόβλημα, λογικά θα διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση.