Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜε τι ρομ εισαι??Με global?? Αν ναι περιμενε την 11 δεν θα αργησει. Κ της γυναικας μου τα ιδια κανει. Χτες το βραδυ το φορτισε... Το πρωι ειχε 6%...φουλ drain. Ολο το βραδυ ειχε κολλησει κ καταναλωνε μπαταρια. Επισης black screen κ κολλημα που μονο με hard reset επανερχεται. Αυτο που του εκανα ειναι να του ξαναπερασω ολη την ρομ κ οχι μονο το update. Μεχρι να ερθει η 11....Καποια λαλακια εχουν κανει κ τρωει σκαλωματα ετσι στο ακυρο.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΟταν κανεις επανεκκινηση γινεται αυτο... Bug του carousel. Εφαρμογη που μπορεις να την σβησεις. Εγω επειδη δεν την χρησιμοποιω πηρε ποδι
-
Ουτε σε εμενα εχει. Καλα αυτο δεν ειναι προβλημα. Τουλαχιστον για τωρα. Μολις αρχισει να κυκλοφορει κανονικα η g cam 7.0 θα φτιαξουν κ τα υπολοιπα....
-
Ποια ακριβως λετε οτι δεν εχει επιλογη για wide. ??? H gcam 7.0???
-
Κ εγω αυτη εχω βαλει κ πραγματικα ειναι πολυ καλη!!! Επισης την arnova V2.4 με καποιες ψιλορυθμισει κ βγαζει πολυ καλες φωτο!!
-
Ανεβαζεις url απο το config stable mi9 t που ειπες??
-
Ιδιες καμερες εχουν οποτε μην αγχωνεσαι!!
-
Δεν την εχω δοκιμασει ακομη.... Κ εγω δεν εχω χρονο να ασχοληθω...
-
Κ αυτη παιζει καλα. Απλα μου κανει υπερκορεσμο στα χρωματα με αποτελεσμα τα προσωπα να φαινονται κοκκινα... Εγω μεχρι στιγμης αφησα την xtreme beta 11 αλλα θελει ψαξιμο να την φερω εκει που θελω κ να εχω καλο αποτελεσμα...