Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΠας συγχρονισμος κ ξεκλικαρεις συγχρονισμο με wifi
-
Παράθεση από foxy4270: “Παράθεση από chrisnik: “Μονο στις devs υπαρχει αυτη η επιλογη αλλα ακομη οχι σε gcam ” το Mi5s τραβαει σε 60 fps ...που βγηκε πριν 3 χρον<span style="background-color: rgb(245, 247, 250);">ια ” Τωρα δεν υπαρχει λογος νομιζω αντιπαραθεσης. Τι να κανω... Να στειλω εξωδικο στην τσιαομι που δεν το εδωσε απο την αρχη??? Παλι καλα που ηρθε να λεμε εμεις με το mi8
-
Παράθεση από thanostonia: “Παράθεση από chrisnik: “Αλλο καλωδιο κ προσπαθησε να δεις αν σου βγαζει παλι το ιδιο θεμα. ” Εάν μου το ξανακάνει τι γίνεται? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το πιο πιθανο ειναι να μην στο ξανακανει. Αλλα εκανες δοκιμη με αλλο καλωδιο? Κατα προτιμηση γνησιο η τουλάχιστον να ξερεις οτι δουλευει.
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΛες εεεε????
-
Mi9 πρώτες εντυπωσεις
ΜήνυμαΤουμπανο!!! Το γλυκοκοιτάζω κ εγω αλλα με κανει που εχει φτιαξει η καμερα του mi8 κ με την gcam ειναι ολα οκ πλεον... Ειδωμεν!!! Σαν συσκευη πρεπει να ειναι πανεμορφη