Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Να ρωτησω κατι?? Εμεις με ξεκλειδωτο bootloader αν θελουμε να κατεβασουμε netflix πως γινεται?? Γιατι μεσω google play λεει οτι η συσκευη δεν υποστηριζει..

• Αυτο δεν το ξεραμε οτι anti 1 =τιποτα... Ωραιο ακούγεται αν μας αφησουν στο anti1

• Να υποθεσω δεν μιλατε για τις διαφημισεις οταν ειστε πχ google chrome... Μιλαω για τις διαφημισεις που πεταει πχ στην εφαρμογη ασφαλεια, ληψεις κτλ.... Περα απο ολα αυτα που παρεθεσε ο φιλος πιο πανω που εγω τα εχω απενεργοποιησει ολα, στην ασφαλεια πχ, πανω δεξια στις ρυθμισεις κ κατω εχει επιλογη ληψη προτασεων κ ληψη μονο μεσω wifi. Ξεκλικαρισμα κ τα δυο. Μετα πιο πανω μπαινεις σε ενα ενα κ ξεκλικαρεις το ιδιο στην εκκαθαριση γιατι εχει κ εκει. Το ιδιο προσπαθησα να κανω κ μεσω του google λογ…

• Οπως κ σε καθε εφαρμογη που σας πεταει διαφήμιση μπαίνετε στις ρυθμισεις της κ ξεκλικαρετε το ληψη προτασεων. Εμενα το κινητο δεν πεταει διαφημισεις. Εχω κλεισει ομως οσα προειπα!

• Πας ρυθμισεις κ απενεργοποιεις τις ληψεις προτασεων κ δεν βγαζει καμια διαφήμιση!!

• Ναι στους closed beta. Δεν εχει κατι καινουργιο. Μην περιμενεις κ πολλα γιατι τα παιδια της xiaomi ασχολούνται με το popcornfone... Μαλλον στις επομενες θα βαλουν κ το dark mode που μπηκε στην china beta...

• @Sasa25 καπου μπερδευτηκες κ εισαι τυχερη που δεν το εκανες μπρικι για καφε... Απο που κατεβασες την ρομ??Global beta εβαλες κ οχι china beta....

• Λογικα θα παρεις!!! Εμεις την πήραμε χθες μεσημερι κ δεν εχει καποιο σοβαρο λογο να την παρουν πισω...

• Παράθεση από botontsi: “Καλημερα παιδες...επειδη δεν βρισκω καποιο σχετικο θεμα...εχει χρησιμοποιησει κανεις ακουστικα τυπου airpods της xiaomi, αν εχουν κυκλοφορησει φυσικα? ” Τωρα κυκλοφορουν απο οτι ειδα. Εχουν βγει τα airdots αλλα εχω προσωπικα δεν τα εχω χρησιμοποιησει....

• Ψηφιζω το δευτερο που εχω κιολας κ σαν αισθηση ειναι αψογο!!!

• Οκ. Μπορει να εχει θεμα η ρομ κ να σου τρωει την μπαταρια. Καλο ειναι για εμενα να περασεις μια china stable. Να κλειδωσεις. Να ξεκλειδωσεις με τον δικο σου mi account κ μετα περνας global stable.

• Τι ρομ φορας τωρα? Εβαλες την κινεζικη??

• Παιδες μαλλον το ξεκλειδωσε αμεσως το παιδι... Ποτε προλαβε να το παρει να περιμενει κιολας ενα μηνα να ξεκλειδωσει κτλ... Οποτε για εμενα πες του να σου περασει china. Βαζεις δικο σου mi account ξεκλειδωνεις κ δεν εχεις ποτε θεμα

• mi 8

chrisnik - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Πλεον κ οι δυο συσκευες εχουν φωτογραφικη με την ιδια ποιοτητα. Λιγες εβδομαδες πριν το mix 2s ηταν ετη φωτος μπροστα... Πολυ καλυτερη καμερα μπροστα το Mi8. Το mix εχει wireless charging το mi8 οχι. Τα υπολοιπα ειναι ιδια! Το μειονεκτημα του mi8 είναι το notch που κοβει απο την οθονη. Απο την αλλη εχει εχει amoled.... Δες γενικα σαν ομορφια τι σου αρεσει. Δεν εχουν αλλες διαφορες.

• gcam for mi mix 2s

chrisnik - - Mi-Mix 2S (Polaris)

Μήνυμα

Αλλαξε περιοχη σε ινδια κ δες μηπως σου βγαλει την ενημέρωση... Λογικα σε λιγες μερες θα την παρετε ολοι....

• Θα αρχισει να βελτιώνεται.... Την ριξανε στα ταρταρα κ σιγα σιγα την βελτιωνουν παλι.... Αστα...

• Παράθεση από spideman3: “Θα σε κάνουν δειλά δειλά να το βγάζεις από την τσέπη και την νύχτα λες? ” Εχω ξςκινησει ηδη... Χαχαχαχχα

• Οντως ειδα κ εγω διαφορα προς το καλυτερο στο night mode...

• Σε ολες τις global dev εδω κ 2 μηνες. Δεν εχει να κανει με την ενημερωση της εφαρμογης...

• @Germak εχω το Facebook σε ενα φακελο με καποιες αλλες εφαρμογες. Ειναι πρωτο. Μετα απο καποια ωρα παει δευτερο, τριτο.... Μετακινείται μονο του μεσα στον φακελο.