Εδω κ δυο μηνες το εχω εγω αυτο το θεμα... Το εχεις σε φακελο κ μετακινείται συνέχεια εεε??? Κ εμενα μου εχει σπασει τα νευραα... Ειναι bug που μονο η xiaomi μπορει να κανει....
@demakhs αρχηγε θελει να βαλει global... Κ αυτην την στιγμη φορα china... Ετσι οπως του τα λες σε βλεπω να τον νταντεβεις στα ποδια σου παραμονη πρωτοχρονιας...
Θα επιλεψεις συνδεση wifi.. Θα γραψεις τον κωδικο σου mi account κ θα κανεις αντιγραφη επικόλληση. Λογικα αυτο ειναι. Αν οχι ανεβασε μια φωτο να δουμε τι ειναι αυτο που σου βγαζει...
Σε καμια περιπτωση china σε global μεσω απο updater... Κατεβαζεις fastboot rom global stable κ μεσω mi flash κανεις εγκατασταση. Προσοχη κατω δεξια θα τσεκαρεις το clean all ΜΟΝΟ!!!
Ε γιαυτον τον λογο την απέσυραν κ αυτη... Περιμενετε κ λογικα θα βγαλουν επομενη συντομα... Δυστυχως τα γαμ@κινεζα μας γραφουν κανονικα με το mi8... Ασχολουνται μονο με το popcornfone... Ελεος δλδ...
Λογικα δεν θα εχεις θεμα... Ρωτησε τον αυτον απο το s-unlock αν μπορει να στο κανει κ global version... Καπου το ειχαμε ακουσςι αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ισχύει...
Παντως μετα απο διαφορες δοκιμες με την 6.21 ξαναγυρισα στην 6.13. Μεχρι στιγμης για εμενα ειναι η καλυτερη... Ειδικα νυχτερινες ληψεις. Την μερα χρησιμοποιώ την μαμα εφαρμογη μιας κ πλεον βγαζει ικανοποιητικες φωτο!!! "
Παράθεση από geoanto555: “Δείχνει πολύ καλή.... ειδικά σε συνθήκες αρκετα χαμηλού φωτισμού.. (δεν την τέσταρα αρκετά βέβαια) ” Μολις την εβαλα κ δειχνει πολυ καλη!!! Night sight κ στην μπροστινη καμερα.... Εχει ξεφυγει το πραγμα...
Παράθεση από Maniataros: “@chrisnik σε πιο σάιτ το βρίσκω αυτό? Στο ali? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι γραψτο ακριβως ετσι στο alie