Παράθεση από Maniataros: “Για στείλε κάνα link ! Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εγω πηρα αυτον γιατι με βολευει. QC3 ταυτοχρονα κ απο τις δυο θυρες...να σου βρω κ τον απλο θες?? Original Xiaomi Mi 36W Charger 2 USB-A Port Dual QC 3.0 18W x2 Smart Output Quick Charging 5V
Εγω απο το alie που εχω παρει μου εχουν ερθει ολοι γνησιοτατοι... Με τα κουτια τους, χαρτια κτλ... Ειναι κ απο που θα το παραγγειλεις. Απο ebay πλεον δεν ψωνιζω... Πολυ μαϊμού παιζει
Παράθεση από georgex72: “Πέρασα και εγώ μέσω updater την 10.1.1.0 μετά από τη stable 10.3.0 όλα καλά....η απόκρυψη του notch που πήγε??? Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Η αποκρυψη του notch ειναι μεγαλη ιστορια... Φαντάσου στην dev δυο μηνες τωρα δεν μας την εχουν δωσει... Απιστευτη κατασταση...
Εχει πει.. Ισχυει ομως?? Κ γιατι το παρελαβε ξεκλειδωτο τοτε ενω ειναι global εκδοση??? Θελει εξακριβωση γιατι μετα θα τρεχει κ δεν θα φτανει αν κλειδωσει με global rom κ ειναι china version το κινητο. Εχει ξεκλειδωσει με δικο του account??? @charlie_GR
Παράθεση από swimmer21: “Παράθεση από chrisnik: “Το 2api ειναι ενεργοποιημενο απο την xiaomi τουλαχιστον στις dev. Μαλλον κατι στο λογισμικο θα φταει. Εμενα μου τρεχουν ολες κανονικα!! ” Με κλειδωμένο και global official είσαι και παίζουν όλα οκ; ” Ειμαι με global dev κ ξεκλειδωτο bootloader. Το ξεκλειδωμα δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο. Εγω εχω την 6.0.13. Οι αλλες δεν μου αρεσαν καθολου.
Παράθεση από spideman3: “@chrisnik το σούταρες το Mi8? ” Οχι ρε συ... Ειχα πει οτι αν μεχρι Δεκέμβρη δεν εφτιαχναν την καμερα θα ετρωγε σουτ. Τωρα καπως ειμαι καλυμενος. Αρχισα να το βγαζω απο την τσεπη κ να βγαζω καμια φωτο...
Για εμενα ειναι πολυ λιγο αυτο που εβγαλες. Αλλα αν παρουμε οτι οι τελευταίες ρομ ειναι χαλι μαυριο απο αυτονομια γιαυτο κ αυτος ο χρονος... Η σημερινη ειναι πολυ καλυτερη παντως!!