Στην πρωτη σελιδα ο αραχνιας @spideman3 εχει ποσταρει την σελιδα που κατεβαζεις... Βρες την κατεβασε την κ κανε απλα εγκατάσταση!! Εγω αυτο εκανα κ δουλεύει τελεια
@spideman3 πλακα πλακα τους κραζουμε για battery drain με την τελευταια global dev κ μονιμως ειμαι με 6ωρες sot κ 34% να απομενουν... Νομιζω ειναι απο τις πιο ωραιες ρομ με αυτονομια....
Τσεκαρε οτι ειναι android 9 μονο... Κ απο καπου θα τσιμπησεις την αναβαθμιση για την 10.0.4 που φαινεται οκ. Ειναι global το κινητο? Απλα προσεχε αν ειναι china μην πατησεις το clean and lock. Μονο το clean all.
Αρα εχεις 1. Ειναι ενεργο. Δεν δοκιμαζεις την 10.0.4 με fastboot που ο φιλος πιο πανω εβγαλε σχεδον 7 ωρες? Κ αστο μερικες μερες να στρωσει... Σε καμια περιπτωση μην το δωσεις θα χτυπας το κεφαλι σου. Κ εμεις με τα mi8 με τις τελευταίες dev εχουμε drain κ φωτο δεν μπορουμε να τραβηξουμε... Να τα πεταξουμε ειμαστε εμεις...
Νομιζω αυτες που περασες ειναι ολες 9 κ πρεπει να εχουν ολες Anti 1. Δεν ξερω με αυτο αν μπορεις να γυρισεις πισω... Ας μας πει καποιος που το εχει κανει ή ειναι σιγουρος για το πισω γυρισμα... Εσυ μην κανεις κατι πριν το σιγουρεψουμε...
Την εκδοση android εχεις με την miui10? Ελπιζω να μην πηγε η china σε 9 ακομη. Αν εισαι με android 8 διαβαζεις τον οδηγο κ προχωρας βημα βημα. Καλο ειναι να εχεις ξεκλειδωσει με δικο σου λογαριασμο το τηλ...
Που δεν ερχονται οι ειδοποιησεις ρε παιδια??? Στο always on display?? Ή γενικα? Αν γενικα... Εγω δεν εχω καποιο θεμα. Ερχονται κανονικοτατα... Ps: μαλλον για το AoD λετε κ καπου το εχασα... Δεν το εχω ενεργο για να εχω γνωμη...