Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
chrisnik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑν ερθει με οποιαδηποτε official ρομ θα παιρνεις κανονικα αναβαθμισεις. Πολλοι ξεκλειδωσαν κατευθειαν, αλλοι μεχρι 720 ωρες... Βαλε το account σου κ κανε την διαδικασια με το unlock tool κ βλεπεις τι θα σου βγαλει...
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΘα γυρισουμε στις stable μου φαινεται... Δινουν πιο γρηγορα features παρα στις dev
-
Με την μαμα καμερα ειπαν πως θα μας δωσουν αναβαθμιση απο το mix 3...Ειδωμεν ποτε ομως... G cam βγαζουν εκδοσεις αλλα η 6.1 δεν μου αρεσε καθολου προσωπικα. Βγαλει πολυ θόρυβο στις φωτογραφιες. Εγω μεχρι στιγμης εχω μεινει στην 5.1.015 κ ειμαι ευχαριστημενος. Saturation εχω 1.2 με 1.5 μαξ Frames 10-17 Ενεργοποιημενο το Hdr+
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΤι εταιρια κινητης εχεις???
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
chrisnik - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@trikalos_1977 κατεβαζεις mi flash απο την επισημη σελιδα Fastboot rom οποια θες. Stable ή developer κ προσοχη οταν θα συνδεσεις το κινητο θα τσεκαρεις κατω δεξια μονο το clean all. Κ μετα πατας flash. Κ θα εισαι ετοιμος!! Xiaomi MIUI Official Forum Αναλυτικοτατα....
-
Παράθεση από some1: “Παράθεση από Bobo25: “Η ROM που φορας απ'οτι διαβαζω εχει γινει called off λογω αμετρητων bugs.Διαβασε εδω MIUI 10.0.3.0 OTA Global Stabile PDGMIFH - Mi MIX 2S - Xiaomi MIUI Official Forum Περα απο τα θεματα που παρουσιαζει, εχει και προβλημα battery drain ” σε ευχαριστώ πολυ για την απαντηση οπως και σε ολους τους αλλους. οπιτε περιμενω αναβαθμιση γιατι ηδη το ειχα βαλει αγγελια και είχα βρει ανταλλαγή με pocophone ” Ρε συ κατσε καλα που θα δωσεις το τουμπανο... Θα βγαλουν …