Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Λοιπον ξεκινησα κραξιμο στο closed beta για το 4g+. Σχεδον κανενας στην Ευρωπη δεν πιανει 4g+ κ τα ζωα δεν ελεγαν τπτ... Θα ζητησω αδεια να ανοιξω bug thread οποτε θα το ποσταρω να κανετε confirm οταν ειναι ετοιμο. Οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερο. Μηπως νοιωσουν κ το διορθωσουν...

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisnik: “@kostasgtc13 μας τρολλαρει ο αραχνιας... Δεν παιζει... ” Σκουλήκι είμαι αλλά ψεύτης ποτέ δείτε εδώ από το flickr aHsmrtvoAn και εδώ video από το κινητό V4xpM6AkCjkPR8TL8 ” Δεν σου ειπα εγω οτι μας τρολαρεις???? Ρε σκουληκι δεν εχεις την τελευταια που λες!!! Την 15 εχεις... Αυτη που εχω κ εγω. Δηλαδη την προηγουμενη. Οχι την τελευταια... Χαχαχα ελεος. Λεω κ εγω τοσο καθυστερημενος ειμαι...

• Παράθεση από Nikos Artopoulos: “Παιδιά και 4G έχω μην σας πω ότι έχω ακόμα και 5G και facelock κάνει πετάει γενικά και καλύτερη κάμερα απλά ξεκίνησα ταχύρυθμα κινέζικα και αγγλικά ” Εχεις σηματακι 4g+?? Αυτο θελουμε να μας πεις!!!

• Ερχονται Χριστούγεννα.... Δεν ηθελες δωρακι??? Τραγικοι... Παιζουν με τα νευρα μας...

• @kostasgtc13 μας τρολλαρει ο αραχνιας... Δεν παιζει...

• @spideman3 την εχω περασει δυο φορες κ δεν εχω τις επιλογες που εχεις εσυ... Ειναι λες κ μου περναει εντελως διαφορετικη version... Δεν ξερω γιατι... Εκανα κ αυτα που ειχες στα Screenshots αλλα δεν... Οποτε την εβγαλα παλι κ πηγα στην προηγουμενη... @Nikos Artopoulos πες μας ρε συ για το 4g+...το εχεις?? Εσενα περιμενουμε να αρχισουμε το κραξιμο μετα....

• @spideman3 εσυ εχεις την... 18 bsg?? Εμενα δεν μου εμφανιζε αυτες τις επιλογες γιαυτο την ξηλωσα....

• Παράθεση από Nikos Artopoulos: “παιδια το εκανα επιτελους το κινητο κινεζικο ειναι ευκολο τελικα πολυ ευκολο και θα εχω το καφαλι μου ησυχο οποιος εχει προβλημα θα του πω τον τροπο!!!!!!!!!!!!!!!!!σε λιγο και αλλα ” Πες μας λιγο γιατι δεν νομιζω να θυμαμαι λαθος.... Δεν σου δειχνει 4g+ στο σημα???

• Ξεκινα να κατεβαζεις την ρομ πρωτα... China dev 8.8.31. Αποσυμπιεσε την κ βαλτην κατευθειαν στο c. Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζεις το mi flash tool κ το κανεις εγκατασταση στο pc Σε fastboot μπαινεις με πατημενο το power k volume - Διαβασε τις οδηγιες στην αρχικη σελιδα κ οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε

• Ηδη εχουν αρχισει να κανουν καποια βηματα προς το καλυτερο... Αλλα θελει δουλεια ακομη. Αυτο που εννοω ειναι οτι μπορεις να βαλεις gcam χωρις να βαλεις twrp κτλ...

• Δεν χρειαζεσαι ξεκλειδωμα πλεον ουτε twrp για να βαλεις εξτρα apk για την καμερα... Ειναι ενεργοποιημενο το api2. Οποτε απλως κανεις install

• @pados1002 δεν περιμενεις να βγει η ρομ της Παρασκευής?? Τοσο καιρο καθησες με αυτη.. Αλλες δυο μερες εμειναν

• @spideman3 οντως υπαρχει αλλα χαθηκε σε μεγαλο ποσοστο η αλλοιωση που εκανε στην φωτογραφία καθως κ ο πολυς θορυβος... Αν συνεχισουν ετσι θα παμε καλα. Αν κ πιστευω θα ψιλοασχοληθουν λιγο ακομη κ θα το αφησουν εκει..

• Με την σημερινη αναβαθμιση εφτιαξαν καπως την καμερα.... Δεν εχει πλεον τοσο θόρυβο στις βραδυνες φωτο κ πολυ καλυτερη επεξεργασία στο φως του ηλιου. Καλη η προσπάθεια αλλα θελει κιαλλο ακομη... Τουλαχιστον να φτασουμε τα επιπεδα της miui 9 china rom 9.5.13 που η καμερα ηταν απιστευτη...

• 4g+ & Μι 8

chrisnik - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Καποιες μπαντες στην global δεν τις εχουν ενεργοποιησει.... Κ αυτο ειναι μεγαλη μλκια.... Στην china εγω ειχα παντου 4g+!!!!!

• @Nikos Artopoulos αν ειχα εγω το κινητο ετσι ναι θα το εκανα... Μετα οτι κ να γινει θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο...

• @spideman3 το ιδιο κ σε εμενα... Αλλα την εβγαλα κ εβαλα την παλαια.... Δεν εχει τοσες ρυθμισεις οσο η προηγουμενη... Ουτε saturation στην μπροστα καμερα ουτε τπτ...

• Παράθεση από spideman3: “BSG 5.1.018_MI8_V1b MGC_5.1.018_MI8_V1b ” Την περναμε απο πανω η διαγραφη κ εγκατασταση την νεας???

• @Nikos Artopoulos μπες στο official forum κ δες στο νημα του mi8 ποσοι εχουν χαλασει το κινητο τους κ ζητανε βοηθεια αλλα δεν.... Αν θες να ζεις με αυτο κανενα προβλημα. Δικο σου ειναι το σπας το πετας το κανεις οτι θελεις.... Εμεις το δικο σου κινητο προσπαθουμε να προστατεψουμε για οταν κλειδωσει ετσι οπως εισαι θα το βαλεις απεναντι κ απλα θα το κοιτας. Ενω αν κανεις την διαδικασια απλα θα τρεξεις το unlock tool κ ολα θα επανενελθουν

• Φιλε μου δυο σελιδες τα ιδια πραγματα... Αν αποφασισει η εταιρια στα επομενα update να κλειδωνει τις κινεζικες συσκευες με global rom θα εισαι ο πρωτος που θα κλαιει τα χρηματα που εδωσε.... Οι υπολοιποι απλα θα ξεκλειδωσουμε κ θα περασουμε την china κ θα εχουμε τηλ. Αυτο ομως το ξερει μονο η εταιρια. Οπως δεν μας αφηνει να κλειδωνουμε κ με global rom χωρις καμια ανακοινωση στην αρχη....