Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από chrisnik: “@kostasgtc13 μας τρολλαρει ο αραχνιας... Δεν παιζει... ” Σκουλήκι είμαι αλλά ψεύτης ποτέ δείτε εδώ από το flickr aHsmrtvoAn και εδώ video από το κινητό V4xpM6AkCjkPR8TL8 ” Δεν σου ειπα εγω οτι μας τρολαρεις???? Ρε σκουληκι δεν εχεις την τελευταια που λες!!! Την 15 εχεις... Αυτη που εχω κ εγω. Δηλαδη την προηγουμενη. Οχι την τελευταια... Χαχαχα ελεος. Λεω κ εγω τοσο καθυστερημενος ειμαι...
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
chrisnik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕρχονται Χριστούγεννα.... Δεν ηθελες δωρακι??? Τραγικοι... Παιζουν με τα νευρα μας...
-
@spideman3 την εχω περασει δυο φορες κ δεν εχω τις επιλογες που εχεις εσυ... Ειναι λες κ μου περναει εντελως διαφορετικη version... Δεν ξερω γιατι... Εκανα κ αυτα που ειχες στα Screenshots αλλα δεν... Οποτε την εβγαλα παλι κ πηγα στην προηγουμενη... @Nikos Artopoulos πες μας ρε συ για το 4g+...το εχεις?? Εσενα περιμενουμε να αρχισουμε το κραξιμο μετα....
-
Ξεκινα να κατεβαζεις την ρομ πρωτα... China dev 8.8.31. Αποσυμπιεσε την κ βαλτην κατευθειαν στο c. Xiaomi MIUI Official Forum κατεβαζεις το mi flash tool κ το κανεις εγκατασταση στο pc Σε fastboot μπαινεις με πατημενο το power k volume - Διαβασε τις οδηγιες στην αρχικη σελιδα κ οτι αποριες εχεις εδω ειμαστε
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΚαποιες μπαντες στην global δεν τις εχουν ενεργοποιησει.... Κ αυτο ειναι μεγαλη μλκια.... Στην china εγω ειχα παντου 4g+!!!!!
-
@Nikos Artopoulos μπες στο official forum κ δες στο νημα του mi8 ποσοι εχουν χαλασει το κινητο τους κ ζητανε βοηθεια αλλα δεν.... Αν θες να ζεις με αυτο κανενα προβλημα. Δικο σου ειναι το σπας το πετας το κανεις οτι θελεις.... Εμεις το δικο σου κινητο προσπαθουμε να προστατεψουμε για οταν κλειδωσει ετσι οπως εισαι θα το βαλεις απεναντι κ απλα θα το κοιτας. Ενω αν κανεις την διαδικασια απλα θα τρεξεις το unlock tool κ ολα θα επανενελθουν
-
Φιλε μου δυο σελιδες τα ιδια πραγματα... Αν αποφασισει η εταιρια στα επομενα update να κλειδωνει τις κινεζικες συσκευες με global rom θα εισαι ο πρωτος που θα κλαιει τα χρηματα που εδωσε.... Οι υπολοιποι απλα θα ξεκλειδωσουμε κ θα περασουμε την china κ θα εχουμε τηλ. Αυτο ομως το ξερει μονο η εταιρια. Οπως δεν μας αφηνει να κλειδωνουμε κ με global rom χωρις καμια ανακοινωση στην αρχη....