Φιλε μου φαινεται δεν καθησες να διαβασεις ολες τις σελιδες... Εχουν αναφερθει να κανει αναβαθμιση κ να κλειδωσει... Ετσι στα καλα καθουμενα. Αν εσυ εχεις χρηματα να δινεις 40ευρα, να ξηλωνεις πλατες για να το φερεις πιαω στη ζωη... Παω πασο. Αλλιως κανεις τα βηματα κ εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Παράθεση από lorenzo81: “flic.kr/p/PDa4bb BSG και τα μυαλά στα κάγκελα δεν είπαμε.. Και που είσαι ακόμα έρχονται και τα καλύτερα σιγά σιγά Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Για πες κ ρυθμισεις....!!!!
Πατα πανω στις τρεις τελιτσες κ επελεξε εμφανιση εφαρμογων συστηματος. Μετα δες αν την εχεις... Μου φαινεται αδυνατον να μην την εχεις. Εγω εχω το mi8. Με το παραπανω τροπο μου την εμφανισε.
Παράθεση από yiatsou: “Καλημέρα, μου γεννήθηκε μια απορία διαβάζοντας τα τελευταία μηνύματα. Η China version από την global version συσκευή δεν έχουν διαφορές στο hardware? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οσο κ να ψαχτηκαμε ακομη κ το ονομα του μοντελου ειναι το ιδιο... Κατι αλλο εργοστασιακα εχουν κανει κ δεν περνανε οι ρομ εκατερωθεν με κλειδωμα του bootloader
Τελεια το καταλαβα λοιπον κ αυτο!!! Μια αλλη ερωτηση... Το πορτρετο θελει καποια εξτρα ρυθμιαη γιατι δεν μου κανει το θολωμα... Βγαζει κανονικη φωτο. Εκτος κ αν δεν το εχουν φτιαξει ακομη
Σορρυ για να καταλαβω... Ειναι china version το κινητο... Ξαφνικα επεσε σε bootloop, κλειδωσε τον bootloader μονο του, κ εισαι με global stable... Κ δουλευει κανονικα... Εεε θα πηδηχτω απο το παραθυρο...!!! Θα μας δωσει τα μυαλα στο χερι η xiaomi
Εκανες format data η μονο factory reset??? Ενα δεν εκανες κανε επανεκίνηση σε twrp κ πατα format data. Ξαναπερασε την ρομ στο κινητο κ κανε εγκατασταση ξανα
Τωρα μαλιστα!!!! Καμια σχεση με την μαμα καμερα.... Εφυγε ο θόρυβος επιτελους!! Καθαρεε φωτο!! Αι στα δι@λα επιτελους... Για την πισω καμερα τι ρυθμιση εχετε?? Την μπροστα την εβαλα οπως ειπατε... Βεβαια με το φλας τα βγαζει λιγο κοκκινα.... Για την πισω???