Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
chrisnik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΑκριβως θα τσεκαρεις ομως ΜΟΝΟ clean all
-
Mi8 Brick
ΜήνυμαΑυτο ειναι το μονο σιγουρο οτι δεν ειναι δωρεαν... Αλλα απο την αλλη θα εχει 400 ευρω για σεμεδακι στην τηλ... Αν θυμαμαι καλα κανενα 30αρι ειχε δωσει ο omek07
-
Mi8 Brick
ΜήνυμαΟτι ειπε ο Γιωργος... Μην προσπαθεις να κανεις κατι αλλο κ χειροτερεψεις τα πραγματα. Θες authorized mi account κ σε edl mode να φλασαρεις για να λειτουργησει. Κ να φλασαρεις μονο china rom. Υγ καλο ειναι να ψαχνουμε πριν κανουμε οτιδηποτε. Δυστυχως στο official υπαρχουν παρα πολλες περιπτωσεις σαν την δικη σου
-
Παράθεση από MrAntonis: “Καλημέρα! Τι μπορούμε να κάνουμε για να έχουμε ειδοποιήσεις στην μπάρα; Τα μικρά εικονίδια εννοώ... Ξεκλειδωνω το κινητό κατεβάζω την μπάρα και έχω ένα σωρό ειδοποιήσεις! Και εννοείται τα έχω όλα ενεργά σε άδειες, ειδοποιήσεις κλπ.. οκ το βλέπω στην οθόνη κλειδώματος αλλά μετά τίποτα. Μου ξεφεύγει κάτι..; ” Δεν υπαρχουν εικονιδια στο mi8. Ας ελπισουμε καποια στιγμη να τα βαλουν... Το εχουμε τονισει στην beta ομαδα...
-
ΜήνυμαΣε καποιους εχει βγαλει κ δυο μηνες.... Ο, τι να ναι... Οποιος προλαβε τον κύριο ειδε...
-
Μήνυμα@omek07 τι ειναι αυτο?? Για ριξε μια εξηγηση...
-
Μήνυμα@spideman3 μιλαω για την miui 9. Δεκαρα δεν εβαλα.. Αλλα εχω τα νευρα μου... Εχει φαει σκαλωμα κ το mi cloud κ δεν μου κατεβαζει τις φωτο σε full size... Θα κανω ενα clean install παλι κ αν δεν θα βαλω την china stable...
-
ΜήνυμαΣας βλεπω να μενετε με china rom... Εγω που την δουλεψα 20 μερες απο μπαταρια ηταν τελεια.. Φωτο απιστευτες... Με βλεπω να γυρναω εκει... Πηγα να βγαλω φωτο βραδυ κ μου θυμισε το iphone 5s που ειχα πριν 3χρονια...τραγικοι...
-
Μήνυμα@pavlidisc σε λιγο θα παει στο + απειρο κ θα κλαιμε ολοι μαζι.... Ενταξει ας μας το πουν να ξερουμε τι θα κανουμε κ εμεις μετα...
-
ΜήνυμαΔιαβαζω στο official οτι νεος χρονος αναμονης για ξεκλςιδωμα ανερχεται στις 720 ωρες... Αχχαχααχαχ μας δουλευουν κανονικα....
-
ΜήνυμαΑν εχεις ξεκλειδωσει με δικο σου account μην φοβασαι κ αν κλειδωσει... Το ξεκλειδωνεις τρεχοντας μονο το unlock tool.
-
Εχει κανενας θεμα με το mi cloud?? Πρωτον δεν μπορω να κατεβασω τις φωτο μου σε πληρη αναλυση. Ενω τις εμφανιζει κανονικα στα άλμπουμ οταν διαλεγω καποια να κατεβει πχ να την βαλω σαν ταπετσαρια δεν την κατεβαζει... Μου εχει σπασει τα νευρα... Εχει σχεση που ειχα βαλει το mi account με china rom οταν ημουν? Επίσης τις φωτο τις ανεβαζει με ελαχιστη ταχυτητα... Μια φωτο εχει εδω κ μιση ωρα... Εχω κανει καθαρισμο, αποσυνδεση, εσβησα απο το λογαριασμό την συσκευη, τον ξαναπερασα αλλα τπτ.... Κανεις …