Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 601-620 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από some1: “καλησπερα σε ολους παρελαβα πριν λιγες το Mi Mix2s με stable 9.6.4 και παρατηρω οτι δε λειτουργει καλα το viber. σε καποιες ομαδικες συνομιλιες ερχονται μηνυματα σε αλλες δεν ερχονται, στελνουν μηνυματα και μου ερχονται μετα απο καποια λεπτα καποιες φορες πρεπει να μπω στην εφαρμογη. τι μπορει να παιζει ρε παιδια; οτι υπαρχει απο λυση εδω μεσα στο φορουμ το εχω κανει και δεν ειδα αλλαγη. εχει καποιος παρομοιο θεμα; ” Εκςι στις ομαδες εχει στις επιλογες '' εξυπνες ειδοποιησει…
-
Που τα μισα τα λεει λαθος.... Τεσπα... Απλα επειδη η global παιρνει πιο αργα αναβαθμισεις λογικα θα το φτιαξουν... Τωρα δεν καθομαι να τρελαθω κιολλας... Με china σε ολη την Αθηνα ειχα 4g+.τωρα με global dev 4g. Ειναι αυτο που ειπα πιο πανω. Στο mix 2 μετα απο 3-4 αναβαθμισεις εβαλαν το 4g+ στο σηματακι. Κ οταν δεν το ειχε παλι 4g+ ταχυτητες επιανε...
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
chrisnik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαιδια δεν αλλαζει το μοντελο... Ειδα κ εγω φωτο στο official με global stable κλειδωμενο κ ο κωδικος του μοντελου ειναι ιδιος... Απλα η εταιρια δεν ξερω τι περναει στο firmware κ κλλειδωνουν με τις αρχικες ρομ...
-
ΜήνυμαΝαι... Εχει καμποσα μεσα... Κατεβασε σε παρακαλω ξανα... Μην brickαρουμε για βλακειες τωρα...
-
ΜήνυμαΟχι..... Ειναι φακελος κανονικα... Κατι δεν εχει κατεβει σωστα... Ξανακατεβασε παλι... Αλλιως μπες στο official κ κατεβασε την απο εκει...
-
ΜήνυμαΚατεβασε την ξανα μηπως ειναι καταστρεμμενο το αρχειο... Ξεζιπαρε κ βαλτο στην επιφανεια εργασιας... Ανοιξε το mi flash κ επελεξε το αρχειο... Κατι λαθος διαβαζει στην διαδρομη... Επισης θυρα usb 2.0 οχι 3.0
-
ΜήνυμαΤο δικο μου ηρθε με china locked αλλα δεν ήμουν τοσο τολμηρος να δοκιμασω να κλειδωσω... Γιαννη σορρυ ρε φιλε... Ειχε global stable εκανε αναβαθμιση κ κλειδωσε?? Ανοιξε η εφαγε μπρικι???