Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ Μi 8 ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΟ BOOTLOADER
chrisnik - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕνταξει τωρα... Ποσο μακακες ειναι δλδ???? Να πω να βγαζανε global εκδοση να πω οκ... Αλλα ιδια εκδοση να γινεται ολη αυτο με το κλειδωμα ειναι μεγαλη @@@
-
Μήνυμα@pavlidisc δεν μπορεις να τον αποκτησεις τωρα... Εχει κλειδωθει το νημα στο official... Αν ξανανοιξει κατι παρομοιο θα ενημερωσουμε αν ειναι να βαλουμε καμποσοι για να μπορουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον!!
-
ΜήνυμαΠριν κανενα μηνα περιπου ειχε ανοιξει νημα στο official οπου ποσταρες το mi account για να σου δωσουν authorization... Ηταν γιαυτους που την πατησαν με τα redmi note 5. Αν το ξεραμε πιστευω ολοι μας θα ποσταραμε να εχουμε αδεια για edl καλου κακου κ ας μην χρειαζοταν ποτε... Αλλα που να το φανταστεις...
-
ΜήνυμαΑντε μπραβο!!!!!!! Βρηκες λυση κ χαρηκαμε κ εμεις γιατι μας μαυρισες την ψυχη!!! Προσοχη απο δω κ περα κ να ξεκλειδωσεις με δικο σου account!! Να το χαρεις επιτελους το κινητο!!!
-
ΜήνυμαΔοκιμασε δεν εχεις να χασεις τπτ... Αλλα νομιζω οτι δεν θα εχουν κανει κατι ωστε να ξεμπρικαρουν τα κινητα...
-
MI 8 και εξέλιξη τιμών
ΜήνυμαΕχουν πει οτι το Gearbest κατι εχει κανει κ φαινςται η αποστολή οτι ειναι απο Κινα παροτι το belgium post... Εγω παντως το πηρα απο bangood με priority χωρις κανενα προβλημα...
-
Πλεον κ εγω με beta 8.7.7 global... Αφου ξεκλειδωσα ευλαβικα flashara με mifash κ το σταυρωνα ολη την ωρα μην γινει καμια στραβη. Αυτο που παρατηρησα κατευθειαν ειναι η πολυ πεσμενη ποιοτητα στις φωτο που ευχομαι να το φτιαξουν γιατι ειναι ξενερωμα... Επισης στο shrolling η china πεταγε... Ειδωμεν...
-
4g+ & Μι 8
ΜήνυμαΓια να ειναι ξεκλειδωτο κ με global rom ειναι η κινεζικη εκδοση. Αλλα δεν εχει να κανει αυτο... Επειδη οι rom ειναι προσφατες μπορει να μην εχουν βαλει το σηματακι 4g+.εχει γινει κ αυτο. Εγω δεν εχω δει καμια διαφορα παντως σε ταχυτητα...