Παράθεση από gregory_gr: “Ρε παιδια εγραψα κ;ι πιο πανω αλλα με προσπερασατε γιατι πεφτει ετσι η τιμη του το τηλεφωνο ειναι απιστευτο αλλα ειδη χανω 100 ευρω εγω π το πηρα 450(350 εχει κιμοβιλ)απο τους πρωτους. Αν συνεχηστει ετσι σε λιγους μηνες θα εχει 250 ευρω ” Δεν ξερω που ακριβως κ σε ποια μαγαζια το βρισκεις 300 ευρω... Μαλλον με κουπονια κτλ που δεν ξερεις αν λειτουργουν... Το κινητο απο banggood εχει 470 ευρω κ η global εκδοση 510...μιλαμε για σοβαρα μαγαζια κ οχι ψευτοκινεζικα που θα τσ…
Αφου εχεις ξεζιπαρει την ρομ ριχτην στην επιφανεια εργασιας. Οσο πιο μικρη διαδρομη εχει τοσο το καλυτερο. Μηπως το αρχειο που κατεβασες ειναι καταστρεμμενο??? Θα μας ξενυχτησεις σημερα.... Κατεβασε ξανα την ρομ κ βαλτην οπως σου ειπα στην επιφανεια εργασιας.... Προσοχη με τα πολλα flash μην στο γυρισει απο flash all σε κανενα flash and lock κ κλαιμε ολοι μαζι....
Προσπαθησες να ανοιξεις κ δεν ανοιγει δλδ??? Δεν το εχω ξανακουσει αυτο.... Δεν κατεβαζεις την global stable να την περασεις??? Μην κανεις τπτ αλλο μεχρι να δουμε τι θα γινει κ να ξυπνησουν κ οι πιο ειδικοι... @MIUI_ART @NasDriver @spideman3
Εμςνα με china stable δικαρτο, 4g μονιμως βγαζει 6:35 ωρες οθονη... Κ με την αναβαθμιση που πηρα χτες το βλεπω ακομη καλυτερο... Εν αναμονη κ εγω για ξεκλείδωμα... Κατι ωριτσες έμειναν...
Αν για καποιο λογο δεν σου bootαρει δεν κανεις τπτ κ ξανατρεχεις το unlock tool. Ασ ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα κ θα flashαρεις χωρις να κλειδωσεις. Απλα επειδη εχει αναφερθει το λεω μην σε πιασει πανικος...
Αν ειναι china model δεν θα εχςις θεμα να ξανακλειδωσεις με china rom. Αλλα δεν υπαρχει λογος να κανεις ολο αυτον τον κοπο... Πλεον δεν χρειαζεται να κανεις αιτησεις κτλ... Ξεκλειδωνουν ολοι οι λογαριασμοι... Απλα οπως θα εισαι ξεκλειδωτος περνας με mi flash οποια ρομ θελεις απο official. Με global απλα δεν ξανακλειδωνεις αν δεν αλλαξει κατι στην νεα τακτικης της η xiaomi
Φιλε μου δεν υπαρχει αυτο που ζητας... Επικοινωνησε με μαιλ με το official servise της xiaomi μηπως μπορεσουν να σου δωσουν λυση... Ειχε γινει ενας χαμος με τα note 5 κ ειχαν δωσει σε λογαριασμούς για να μπορεσουν να επαναφερουν τα κινητα τους... Στειλε μηπως στο δωσουν αυτοι...
Παράθεση από sakis112: “Προσπαθω να μπω δε edl mode,, τιποτα. ” Δεν σε βλεπω να την εχεις για καιρο την συσκευη... Ξεκινα να κατεβαζεις τα σεμεδακια να την βαλεις πανω...
Ρε σεις τι ψαχνετε για πραγματα που εχουμε πει??? Ενας οδηγος ειναι. Ξεκλειδωνετε κ περνατε με mi flash fastboot rom. Δεν υπαρχει κατι αλλο... Αλλιως το βαζετε διπλα στην τηλεόραση να το κοιτατε μετα....
Αλλη μια φορα..... Δεν περναει η global πλεον χωρις ξεκλειδωμα... Κ αφου περαστει μενει ξεκλειδωτος ο bootloader.... Οτιδηποτε αλλο απλα θα το εχεις το κινητο κ θα το κοιτας.... Ποσες φορες να το πουμε εδω μεσα....????
Παράθεση από exs: “Επειδη ΔΕΝ θελω να ασχοληθω με ρομ κλπ, το κινητο ( Official Global ROM + OTA Upgrade from 2018.08.09) απο BB θα παιξει κατ`ευθειαν? χωρις αλλαγες ρομ, δοκιμες κλπ? ” Αγοραζεις αυτο που λεει global κ ξεμπερδεύεις