Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 681-700 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Στην αναμονη κ εσυ....

• Οχι περιμενω να μου κανουν αλλαγη στο γκρουπ απο το mix2....

• Καλα δεν ειναι οτι καιγομαι τρελα αλλα περισσοτερο θελω να εχω global rom... Τεσπα....

• @Octaviastikos Ειμαι αλλα μου εβγαλε 360 ωρες να περιμενω.... Μολις με αλλαξουν γκρουπ θα ρωτησω να δω αν γινεται κατι αλλα δεν το βλεπω....

• Μπηκαν απροβληματιστα αλλα το ακυρο μου το εφαγα κ περιμενω 15 μερες για ξεκλείδωμα....

• Exei kaneis proxeiro.odigo na balw to google play store?

• Λογικα τις επομενες μερες θα βγαλουν κ global dev 10. Οποτε μεχρι να ξεκλειδωσεις πιστευω θα εχει βγει κ περνας αυτην

• @Octaviastikos καταλαβαινεις οτι μας εφτιαξες απιστευτα.... Εμενα το δικο μου ειναι ηδη στα ΕΛΤΑ!! 9 μερες απο banggood!!!

• Περιμενεις την αυριανη ρομ τοτε... Μαλλον γιαυτο δεν σε αφηνει να την περασεις... Μπες στο official που σου εδωσα κ μολις βγαλουν links αυριο ή Παρασκευη την κατεβαζεις... Λογικα αφου σου εγραψε ετσι θα σε αφησει να περασεις την καινουρια που βγαινει...

• MIUI 10 China Developer ROM 8.7.19 Released: Full Changelog - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Εδω εισαι. Κατεβαζεις αυτη που λεει recovery την περνας στο κινητο κ μεσω updater-> choose update package κ πιστευω θα στο κανει. Τις περισσοτερες φορες αφηνει. Να ξερεις θα στα σβησει ολα αν εχεις προλαβει να περασεις φωτο κτλ...

• Να κανεις τριπλα για τις ωρες δεν γινεται... Αν θες κατεβασε την china developer ετσι να παιξεις μιας κ ειναι 10 κ μετα μολις ξεκλςιδωσεις ας ελπισουμε να βγει η global stable ή dev

• @tsine εισαι ξεκλειδωτος?? Ριξε την ιδια ρομ πανω κ κανε save data με fastboot. Ουτε εγω αντιμετωπιζω θεμα...

• mi 8

chrisnik - - Mi-8 (Dipper)

Μήνυμα

Απο gearbest εχετε παραγγείλει?? Εμενα το banggood ελεγε μετα τις 20 αποστολη κ τελικα το εστειλα στις 17...αλλα με βλεπω να τρωω στη μαπα την china rom...

• Απο οτι φαινεται εχουν βγαλει global stable rom...Αλλα γιατι δεν εχουν δωσει links στο official site ακομη δεν μπορω να καταλαβω.... Τεσπα.Μπορεις να την κανεις την αναβαθμιση...αλλωστε improvments εχει...Μην περιμενεις να σου πει καποιος αν ειναι καλη ή οχι...Απο τους πολυ πρωτους εισαι που εχει global stable.

• Για να βαλεις το google play store. Κανε την προετοιμασια να ξεκλειδωσεις να εισαι ετοιμος μολις βγει η global stable να την περασεις.

• Προσφατα αλλαξα οθονη κ μπαταρια στο nikel που το εχουμε ως τριτο κινητο!!! Την παρηγγειλα με frame απο alie κ ειναι πραγματικα σαν αυθεντικη. Την αλλαγη την εκανα μονος μου. Αν δειτε βιντεακια πραγματικα δεν ειναι κατι δυσκολο.

• mi 8

Μήνυμα

Tο banggood μου το εστειλε κιολας!!!!!

• mi 8

Μήνυμα

Μακαρι γιατι βαριεμαι να περιμενω 15μερες κ να καθομαι να το κοιταω...

• mi 8

Μήνυμα

Οχι κ εμενα απο Σάββατο λενε...

• mi 8

Μήνυμα

Μια απο τα ιδια!! Αλλα απο banggood! Αυτο βεβαια λεει china rom. Για να δουμε τι θα δουμε!!!