Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από OC7: “Καλημέρα παιδιά, θέλω να πάρω σε γνωστό μου το Xiaomi Redmi Note 4 (4/64 SD), απο πού προτείνετε? Σκεφτόμουν Κίνα μεριά αλλά γύρω στα 150 που έχει συν τα έξτρα για τριγωνική πλησιάζει τιμές skroutz σωστά? Μετά στο skroutz αλλού λέει global, αλλού EU αλλού ελληνικά και έχω μπερδευτεί ενώ κάποια αναφέρουν και usb type-c που ήξερα οτι δεν έχει. Τι να προσέξω για να έχει επίσημη Rom (updates) και την 800άρα μπάντα? Τα φώτα σας.. Αν υπάρχει θέμα μου στέλνετε link καταστήματος inbox…
-
Παράθεση από SEFIS33: “Ρε παιδια επειδή θα τρελαθώ.. μπορει καποιος να μου πει απο που να κατεβάσω την stable miui 9 της ελληνικης κινοτητας και να μου πει αν ειναι aroma... ” [Ενημέρωση 20/11/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! Tσιμπα την!! Δεν νομιζω οτι ειναι αρωμα...XTRV λεει.
-
@Bodai εχει την 7.11.6...της περασα τωρα την σημερινή που βγηκε κ ειδωμεν... Τραγικη η κατασταση... Μονο με το ίντερνετ εβγαζε 1.30 ωρα sot κ το κινητο ηταν ετοιμο να κλεισει... Σκέφτομαι μηπως την περνουσα μια ρομ recovery με factory reset γιατι δεν εχω ασχοληθει να το ξεκλειδωσω οπως το δικο μου. Λες να αλλαξει κατι ή θα θέλει καλυτερα fastboot με ξεκλείδωμα?
-
Παράθεση από sakas1989: “έκανα την ενημέρωση σε 7.11.6 αλλά δεν είδα μέχρι στιγμής κάποια διαφορά εσείς? ” Την εβγαλαν γιατι υπηρχαν καποια θεματα με τις μεταφρασεις... Καπου υπηρχαν κινεζικα κ την εκοψαν στα μεσα της Παρασκευής την ενημερωση. Απλα αν ειχες προλαβει να την κανεις δεν θα δεις διαφορα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651