Αυτό όμως δεν είναι VoWiFi που ρωτάει ο @John_Lambrakis Αν είσαι Vodafone μόνο με τρόπο που περιγράφω στην υπογραφή μου και χρειάζεται root , με Cosmote απλά λειτουργεί αλλά δεν ξέρω αν θέλει root ή όχι γιατί πάντα είχα.
Εφόσον κάποια στιγμή έπαιξε με του φίλου έχει συνδεθεί με το δικό του δίκτυο και δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθείς αν δεν κάνεις ένα reset ώστε να αφαιρεθεί το δικό του.
Πολύ καλά κάνατε και απαντήσατε και μπράβο σας για την αμεσότητα. Καλή αρχή και καλές δουλειές να έχετε ενημερώστε μας και εδώ όταν προστεθούν και οι υπόλοιποι τρόποι πληρωμής καθώς είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή του καταστήματος σας (αντιλαμβάνεστε για ποιον λόγο).
Ακόμη χειρότερα εδώ @NasDriver εκείνο τουλάχιστον δεχόταν και κάρτα χρεωστική/πιστωτική και κάποιοι σώθηκαν. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν κάνουμε αγορές με κατάθεση σε λογαριασμό τέλος. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε κατάστημα το οποίο δεν δέχεται τρόπο πληρωμής ο οποίος επιδέχεται αμφισβήτηση της συναλλαγής ( ο συγκεκριμένος είναι ο μόνος) δεν το πλησιάζουμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εφόσον ακόμη και όταν έκανες root και έβαλες άλλη rom δεν έκανε κάτι για σένα (από το γεγονός ότι δεν άλλαξες ποτέ όπως αναφέρεις rom) θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να ασχοληθείς.