Εγώ είμαι σε dev rom όχι σε stable και έχει ένα επιπλέον πεδίο d6141a487ddf695ca257fc60b48d5692.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στις ρυθμίσεις κάρτας σιμ στις κλήσεις wifi λέει προτίμηση δίκτυου και επιλέγεις το κατα προτίμηση wifi @BanditGR με xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5Pro_20.1.9_v11 έκανα αναβάθμιση στον magisk manager σε 7.5.2 και το magisk σε 20.3, είχα περασμένα modules Audio Compatibility Patch v1.7.3, Audio Modification Library v2.4 και ViPER4Android FX v2.7.1.0 έκανα flash το αρχείο _Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.5-_UNiTY__Light__by_repey6-20190606 και λειτουργεί μια χαρά .
Να πω την αλήθεια μετά το ViPER4Android FX που έβαλα στις 3 τελευταίες rom δεν ξανά έκανα εγκατάσταση το Dolby. Αλλά εμένα δεν μου βγάζει update και γι'αυτό ρώτησα για ποια έκδοση μιλάς.
Αδερφέ στον οδηγό τα γράφω όλα αναλυτικά αν κάνεις τον κόπο να τον διαβάσεις όλο μέχρι το τέλος. 11. Τώρα γιατί σε εμένα δεν βλέπεται το OEM_Commercial ; Γιατί σε reboot της συσκευής χάθηκε η λειτουργία του VoWiFi έπρεπε να ξαναμπώ PDC και να δω ότι στο Sub0 ήταν active και έπρεπε να το κάνω inactive και να ξανά κάνω active αυτό που ήθελα εγώ οπότε το επέλεξα το έκανα remove και πλέον σε reboot δεν χάνετε η λειτουργία.
Όπως ακριβώς αν παίζεις ένα παιχνίδι και είσαι με wifi και χαθεί η σύνδεση ή λόγο φόρτου σε πετάει έξω έτσι ακριβώς γίνεται και με τις κλήσεις. Στο screenshot δεν φαίνεται αλλά εμένα κάτω από το πραγματοποιήστε κλήσεις μέσω WiFi έχει άλλο ένα πεδίο που λέει προτιμήσεις δικτύου εκεί έχω επιλέξει κατά προτίμηση WiFi
Στις ρυθμίσεις της κάρτας sim δες τι έχεις βάλει σαν προτιμήσει κλήσεις μέσω wifi ή κλήσεις μέσω δικτύου κινητής; Επίσης ναι παίζει ρόλο η ταχύτητα αν σέρνεται το wifi σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις σωστά κλήσεις.
Δεν γίνεται αυτό αδερφέ αφού το αναγνωρίσει ο υπολογιστής τότε πρέπει να εμφανίζεται. Έχεις κατεβάσει την έκδοση που γράφω και έχεις περάσει τους drives που λέω έτσι; Με άλλους drives δεν δουλεύει.
Εμένα πάντως που έχουμε το ίδιο κινητό και η cosmote (χωρίς να κάνω τίποτα) και η vodafone (με την διαδικασία που έχω στην υπογραφή μου) δουλεύουν μια χαρά .
@teo 13 καλή χρονιά , ο μοναδικός τρόπος να δεις αν λειτουργεί το VoWiFi είναι να το βάλεις σε λειτουργία πτήσης και να κάνεις μια κλήση , αν πραγματοποιηθεί τότε λειτουργεί αν όχι τότε δεν λειτουργεί.