Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@anakondagr από developer σε stable Format data και χάνεις όλα τα αρχεία οπότε backup οπωσδήποτε.
-
Σε whyred όλα καλά
-
Συντμήσεις εννοεί ότι δεν είναι ολόκληρες οι λέξεις αλλά κομμένες σε σχέση με τα τροποποιημένα που δίνουν τα παιδιά εδώ που δεν κόβουν λέξεις αλλά είναι ολόκληρες. Ρωτάει λοιπόν τώρα που επίσημα βγήκαν τα ελληνικά αν εξακολουθεί το φαινόμενο ώστε να προχωρήσεις σε εγκατάσταση του επίσημου mi fit ή να συνεχίσει να χρησιμοποιεί των παιδιών
-
Note 4x και revolut card
ΜήνυμαΔεν έχω ιδέα από superSU και δεν μπορώ να πω κάτι γιατί μπορεί να γίνει ζημιά αν κάποιος άλλος ξέρει που έχει και τηλέφωνο να σε καθοδηγήσει.
-
Note 4x και revolut card
ΜήνυμαΟλες οι λύσεις που προτείνεται έχουν να κάνουν αφού έχεις την εφαρμογή και ο άνθρωπος δεν μπορεί να την κατεβάσει. Πήγαινε στο magisk στις ρυθμίσεις και στο γενικά ενεργοποίησε την τέταρτη επιλογή , και πιο κάτω στο πεδίο magisk ενεργοποίησε το magisk hide και ξανά δοκίμασε . Από την βιβλιοθήκη στο play store δοκίμασες και δεν στην κατέβασε;
-
Note 4x και revolut card
ΜήνυμαΠαμε λίγο να καταλάβω κάτι, είχες την εφαρμογή στο τηλέφωνό σου και δούλευε μια χαρά έγινε μια αναβάθμιση την οποία έκανες; Αν ναι πως διαγράφτηκε η εφαρμογή και πρέπει να την ξανά κατεβάσεις; Αν όχι τότε τι έκανες την διέγραψες και τώρα προσπαθείς να κατεβάσεις την καινούργια έκδοση και σου βγάζει το συγκεκριμένο; Διέγραψε την εφαρμογή πήγαινε στο play store πήγαινε στην βιβλιοθήκη βρες από εκεί την εφαρμογή της revolut και θα σου κατεβάσει την έκδοση που χρειάζεσαι για το κινητό σου.
-
Note 4x και revolut card
ΜήνυμαΜα δεν λέει ότι δεν του ανοίγει αλλά ότι δεν μπορεί να την κατεβάσει και αυτό δεν έχει σχέση με το root
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤι να σου πω εγώ τις οδηγίες που έχει στην αρχή ο δημιουργός παραθεσα
-
̶W̶i̶n̶d̶o̶w̶s̶ ̶1̶0̶ ̶x̶6̶4̶ ̶v̶e̶r̶s̶i̶o̶n̶ ̶1̶9̶0̶9̶ ̶b̶u̶i̶l̶d̶ ̶1̶0̶.̶0̶.̶1̶8̶3̶6̶3̶.̶1̶ ̶N̶o̶v̶ ̶2̶0̶1̶9̶ ̶(̶d̶e̶b̶l̶o̶a̶t̶e̶d̶)̶
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Anritsu: “Μόλις το κατέβασα . Να φανταστώ ότι εχει τα updates μέχρι και αυτές τις μέρες ; Επίσης Ελληνικά γυρνάνε απο μέσα τα 10 ; Δεν τα έχω ξαναδει μπροστά μου και βλέπω English στο Iso . Ευχαριστώ . ” Με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσω Microsoft Store, μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα του λειτουργικού σε όποια γλώσσα θέλετε όπως είναι τα Ελληνικά, κατεβάζοντας το αντίστοιχο "Πακέτο τοπικά προσαρμοσμένης εμπειρίας" (Local Experience Pack) μετά την ολοκλήρωση της αρχικής εγκατάστασης των…
-
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από petapgr: “Ευχαριστώ πολύ. Χρειάζονται κλειδί? ” Επίσης, ΔΕΝ περιέχονται παράνομα tweaks, λειτουργούν και δέχονται αναβαθμίσεις όπως και τα γνήσια Windows και απαιτείται το δικό σας προσωπικό κλειδί για την ενεργοποίησή τους.
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤο default που έχει η Xiaomi
-
Πως υπάρχει λύση για το band 3 που είναι μονόχρωμο ενώ τα αυτοκόλλητα του viber είναι έγχρωμα; Είμαι πολύ περίεργος
-
Απεγκατάσταση προεγκατεστημένων εφαρμογών με το Bloatware Removal Tool
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΜε την αφαίρεση του email έχουμε κάνει κάτι γιατί δεν το αφαιρεί
-
Powermenu
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαOk This one works like a charm