Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Πήγαινε στην εφαρμογή μέσα και δες ότι όντως είναι οι εφαρμογές που θες να έρχονται ειδοποιήσεις τικαρισμενες
-
Πολύ περίεργο αυτό να μην μπαίνουν τα patches , πες μου λίγο από που τα κατεβάζεις και αν μπορείς βγάλε ένα screen shot από τον φάκελο που τα έχεις
-
Παράθεση από geortzan: “Όποιοι έχουν Whyred, περάσατε το MIUI 11 πάνω απ' το 10 ή έπρεπε να κάνετε format data; Γιατί τώρα τρέχω MIUI 10 | V10.3.5.0 και παρατηρώ αρκετά κολλήματα. Είχε περαστεί με format data. Επίσης το TWRP είναι το 3.3.0-14-04-19 bu geoanto555 ” Η 10.3.5.0 δεν είναι stable; Δεν νομίζω να έχει βγει για το κινητό μας stable με MIUI 11. Σε dev που είμαι εγώ από MIUI 10 σε MIUI 11 οι οδηγίες λέγανε για factory reset και σε κάποιες περιπτώσεις format data. Εγώ έκανα factory reset κ…
-
Παράθεση από ail31ou: “Παράθεση από vanni: “Αφου λοιπόν το έχεις κάνει και ξέρεις τον τρόπο για ποιο λόγο έχεις απορία πώς μπορείς να το κάνεις ; ” Μα δεν γινεται πλέον... το προσπαθησα... Κ αναρωτιεμαι αν υπαρχει κάποιος αλλος τρόπος Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Τι γίνεται δηλαδή όταν το κάνεις σου πετάει κάποιο σφάλμα το titanium ; Σου πετάει σφάλμα το viber; Δώσε πληροφορίες μην στα βγάζουμε με το τσιγκελι
-
Οκ τώρα συνεννοηθήκαμε εγώ λοιπόν χρησιμοποιώ blue mail εδώ και πάρα πολύ καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω πάνω πολλά email εξ αυτών τα 3 yahoo και δουλεύει σούπερ .
-
Θα σε ξανά ρωτήσω για ποιο πράγμα τι έχουμε που το λειτουργείς ;
-
Ποιο yahoo app ;
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΗ εφαρμογή δεν είναι VoWiFi και θα το διαπιστώσεις αν το βάλεις σε airplane mode ότι δεν μπορείς να κάνεις κλήση.
-
@UserXP στην υπογραφή μου αν πας εκεί που λέω Ενεργοποίηση VoWiFi σε vodafone θα δεις έναν οδηγό που έφτιαξα . Για κάποιον λόγο όταν βάζω τα patches η λειτουργία σταματάει μόλις τα βγάλω επανέρχεται . Αν υποψιαστείς τίποτα που μπορεί να το προκαλεί πες μου να δοκιμάσω Update: Άκυρο τελικά τα ξανά πέρασα και επανήλθε η λειτουργία .
-
Xiaomi Redmi Note 7
Μήνυμα@sakis112 εγώ όταν το πήγα για αλλαγή οθόνης δεν κλείδωσα bootloader είχα βάλει official rom και το παρέλαβα ακριβώς όπως το άφησα ( εννοώ ότι δεν του έκαναν επαναφορά η κάτι τετοιο).
-
Yellow spot of rage
ΜήνυμαΤο έπαθα εγώ σε redmi note 5 το πήγα από εκεί που το πήρα και μου αλλάξανε οθόνη .
-
Τότε δεν ξέρω να σου απαντήσω δεν μου έχει συμβεί ποτέ τόσο καιρό που βάζω τα patches να μην μπουν
-
Πως κάνεις αυτό αφού λες restore μέσω TWRP ;
-
Δεν κάνεις restore μέσο TWRP το αρχείο στο πρώτο link λέγεται restore. Κατεβάζεις τα δύο αρχεία μπαίνεις σε recovery mode και μέσω TWRP κάνεις install το αρχείο στο πρώτο linl reboot την συσκευή μπαίνεις κανονικά και μετά ξανά recovery mode και install το δεύτερο αρχείο reboot και είσαι έτοιμος
-
Ενεργοποίηση VoWiFi Vodafone
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλους, Μετά από πάρα πολλές δοκιμές επιτέλους κατάφερα να έχω VoWiFi σε Vodafone και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Έχει δοκιμαστεί μόνο σε Redmi Note 5 (Whyred) δεν έχω άλλες συσκευές και δεν ξέρω αν δουλεύει, επίσης έχω πάρει την Vodafone και τους έχω πει ψέμματα ότι έχω συμβατή συσκευή για να μου ενεργοποιήσουν VoLTE και VoWiFi και μου ήρθε sms ότι έχει ενεργοποιηθεί. Τα παρακάτω τα κάνετε/δοκιμάζεται με δική σας ευθύνη και ουδεμία σχέση έχω με το αν η συσκευή σας πάθει…