Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Μιλάμε για το whyred για τα άλλα τηλέφωνα δεν μπορώ να πω
-
Σε cosmote δεν παίζει τελικά το VoWiFi και θέλει αλλαγή modem για να λειτουργήσει.
-
Σε vodafone δεν λειτουργεί σε cosmote δεν ξέρω
-
Περάστηκε σε whyred και πάλι το εικονίδιο του VoLte δεν εμφανίζεται αλλά παρόλαυτα λειτουργεί κανονικά.
-
su Permission denied
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Καλησπέρα. Υπό κανονικές συνθήκες, όταν δίνεις την εντολή su σε adb shell στο PC, πρέπει να σου βγάλει μια ειδοποίηση η συσκευή και συγκεκριμένα το Magisk ότι η εφαρμογή shell/κέλυφος (com.android.shell) ζητάει δικαιώματα διαχειριστή. Τα παραχωρείς και όλα θα δουλέψουν. Διαφορετικά...δεν... ” @BanditGR όταν δίνω την εντολή su μου βγάζει στο τηλέφωνο κάτω ειδοποίηση απορρίφθηκαν τα δικαιώματα υπερχρήστη του Κέλυφος χωρίς να μου βγάζει παράθυρο να παραχωρήσω δικαίωμα η όχι.…
-
Έχεις εγκατεστημένα και το mi fit και το notify; Αν ναι τότε από το notify πρέπει να απενεργοποιήσεις την ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές.
-
Παράθεση από vanni: “Πέρασα σε whyred την rom και εξαφανίστηκε το σηματάκι του volte έκανα wipe δοκίμασα και άλλα modem αλλά αρνείται να εμφανιστεί ” Έκανα format data πέρασα τα πάντα από την αρχή αλλά καμία τύχη ότι και να δοκίμασα , επέστρεψα στην προηγούμενη και όλα καλά .
-
Πέρασα σε whyred την rom και εξαφανίστηκε το σηματάκι του volte έκανα wipe δοκίμασα και άλλα modem αλλά αρνείται να εμφανιστεί
-
Παράθεση από ioannisboul: “Παράθεση από UserXP: “Στο δικό μου whyred οι κωδικοί wifi υπάρχουν στο αρχείο /data/misc/wifi/WifiConfigStore.xml ” με ποιον εξερευνητή τα βλέπεις? Παράθεση από maikmaik: “Με την Εύρεση για το όνομα ConfigKey Και για τον κωδικό PreSharedKey Από το Redmi Note 5 με Tapatalk ” δεν το κατάλαβα ” Solid explorer Όταν πας στην διαδρομή που σου είπαν τα παιδιά έχει ένα τεράστιο κείμενο οπότε για να μην χαθείς πατώντας τον φακό ή την εύρεση και πληκτρολογήσεις ConfigKey τότε θα…
-
Δεν είναι ίδια με τα δικά σου γιατί όπως είπα πιο πάνω και με cosmote και με Vodafone δεν λειτουργούσε ενώ τώρα με cosmote λειτουργεί. Σήμερα η Vodafone προχώρησε σε λειτουργία του VoLTE το οποίο εμφανίστηκε και λειτουργεί τέλεια οπότε υπέθεσα ότι θα λειτουργεί και το VoWiFi . Σε iphone λοιπόν που το δοκίμασα πριν από λίγο όντως λειτουργεί μια χαρά άρα από την πλευρά της λειτουργεί το θέμα είναι ότι στην συσκευή μας παίζουν τα εξής : Cosmote: και VoLTE και VoWiFi με το κόλπο σου Vodafone: σε εμέ…
-
Λοιπόν το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα στην συσκευή με το που έβαλα την κάρτα στο iphone κατευθείαν εμφανίστηκε το VoWiFi και σε airplane mode δουλεύει τέλεια . Αντίστοιχα η κάρτα cosmote της γυναίκας εμφανίστηκε το VoLTE αλλά όχι το VoWiFi . Ένα παλικάρι που έκανε εδώ μια αλλαγή στο modem είπε ότι του εμφανίστηκε σε cosmote οπότε μπορεί να παίζει και για Vodafone. Αν κάποιος το δοκιμάσει και καταλάβει την διαδικασία γιατί εγώ δεν κατάλαβα πως το έκανε ας μας πει αν έπιασε και ακριβώς τι έκανε. 989d4…