Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Η εφαρμογή της Vodafone λειτουργεί με διαφορετικό τρόπο και δεν είναι σαν το vowifi. Εγώ έχω 2 κάρτες μια Cosmote μια Vodafone. Στην Cosmote κανονικά ενεργοποιημένο το Vowifi στην Vodafone την εφαρμογή της , βάζω airplane mode στην Cosmote κανονικά κλήσεις και εμφάνιση σηματάκι Vowifi στην Vodafone δεν λειτουργεί τίποτα . Τώρα βέβαια στην τελευταία dev δεν λειτουργεί τίποτα εκτός από την εφαρμογή της vodagone .
-
Έχει βγει ανακοίνωση για αυτήν την εβδομάδα ότι δεν θα υπάρχουν Ρομ γιατί έχουν αργία στην Κίνα.
-
@UserXP ευχαριστούμε πολύ το animated rainbow δουλεύει και σε μένα κανονικά
-
Αυτο έκανα μόλις έκλεισα και ξανά άνοιξα τους διακόπτες και δείχνει οκ
-
Ναι το κατάλαβα δεν κοιτάω στις εφαρμογές συστήματος αλλά στην διαχείριση εφαρμογών . Οκ το έκανα αναζήτηση και εμφανίστηκε αλλά και πάλι στo on ήταν .
-
Δεν έχω εφαρμογή τηλέφωνο εκεί εμένα έχει υπηρεσίες τηλεφώνου αν εννοείς αυτό τότε στο on το έχω
-
Ναι έχω βάλει φίλους να με παίρνουν τηλέφωνο και δεν ανοίγει η οθόνη καν.
-
Υπάρχει πρόβλημα με τις κλήσεις δεν εμφανίζονται στην οθόνη όταν είναι κλειδωμένο
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vanni - - Recoveries
Μήνυμαεπιβεβαιώνω και εγώ ότι το 3.3.0-14-04-19 σε whyred με MIUI 11 παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από Nick Freegman: “Εχω κανει οταν εβαλα την 9.9.26 ” Όταν την έβαλες όμως είχε MIUI 10 τώρα με αυτήν που βάζεις έχει MIUI 11 άρα δυστυχώς πρέπει να ξανά κάνεις
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από paulk: “παλικαρια σε redmi note 7 γιατι οταν ανοιγει η συσκευη μετα τα πιν εννοω μου γραφει fm check storage??πως απενεργοποιητε αυτο;; ” Μπορείς να μας δώσεις ένα Screenshot με αυτό το μήνυμα που σου γράφει στην οθόνη ? ” @MIUI_ART αυτό είναι το μύνημα που βγάζει συνήθως μετά από reboot ή restart της συσκευής, να πω όμως ότι δεν ξεκίνησε τώρα δηλαδή δεν έχει σχέση με το Mui 11 το έκανε και παλιότερα σίγουρα το τελευταίο δίμηνο. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…
-
Παράθεση από spiros@1: “Παράθεση από stelth16: “Παράθεση από spiros@1: “Συγνωμη που επεναλαμβανομαι.Τελικα το dark mode σε ολη τη συσκευη δεν υπαρχει ακομη ?? ” Υπάρχει στην επιλογή οθόνηSent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk Μονο στην επιλογη για προγραματιστες το βρισκω.Δεν βλεπω πουθενα επιλογη ΟΘΟΝΗ ( miui 11) ” ” Δεν ξέρω πως είναι σε εσένα αλλά στο whyred είναι ρυθμίσεις/Προβολή και είναι η 5 επιλογή που λέει Σκοτεινή λειτουργία. Βέβαια για να απαντήσω στην ερώτηση σου σχετικά με το να …
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από VAG-ZAG: “Τα MODS του ήχου (Dolby & Viper4 FX) δεν δουλεύουν με κανένα τρόπο & κόλπο... Google Camera & YouTube Vanced μια χαρά. Κατά τα άλλα, όλα ωραία φαίνονται!!! Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!! ΥΓ: Redmi Note 5 Pro έχω (Whyred) ” Πέρασε από το magisk το Τα 1. Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip 2. Audio Modification Library. 3. AUDIO COMPATIBILITY Patch πατώντας με την σειρά τα volume keys: up, down, down, down, down, up, down, up Από το…
-
@MIUI_ART περάστηκε το fix και όλα καλά. @UserXP μετά από μια μέρα άψογης λειτουργίας "ενέργειες με δακτυλικό αποτύπωμα" τώρα ότι και να επιλέξεις δεν λειτουργεί τίποτα .