Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@UserXP ευχαριστούμε πολύ, έχεις βάλει μήπως λάθος αρχείο γιατί το πρώτο έχει ονομασία restore back (όπως ήταν), εμείς που δεν είχαμε πριν τα patches περνάμε κατευθείαν το δεύτερο ;
-
Περάστηκε σε whyred μια χαρά μέχρι στιγμής εκτός από το dolby που δεν θέλει να περάσει με τίποτα.
-
Xiaomi yeelight
Μήνυμαόχι δυστυχώς δεν μπορείς να ορίσεις χρόνο όταν επιλέξεις να γίνονται πράγματα manually αλλά μόνο ένα πράγμα το οποίο θα ισχύει κάθε φορά
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΔεν κάνει reset στις 5 φορές που ανοίγεις κλείνεις τον διακόπτη. Κάνει reset όταν ανοιγοκλείσεις τον διακόπτη συνεχόμενα 5 φορές με ενδιάμεσο διάστημα 2 δευτερολέπτων. Άρα αν δεν παίζει η γυναίκα σου με τον διακόπτη συνεχόμενα δεν έχεις πρόβλημα.
-
Παράθεση από maikmaik: “Σε μένα δεν ξέρω γιατί ανά διαστήματα μου λέει ότι το magisk δεν έχει εγκατασταθεί. Το εγκαθιστώ ξανά από twrp. Τι γίνεται δεν μπορώ να καταλάβω; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σε μένα το κάνει , δεν χρειάζεται να το κάνεις εγκατάσταση με ένα reboot της συσκευής επανέρχεται.
-
Αν τις διαβάσεις από το τηλέφωνο τότε δεν μένουν στο band.
-
Πολύ χαμηλή ένταση στα Ακουστικά
vanni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΕκτός από το δικό μου που έχω της κοινότητας τα άλλα ναι.
-
ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ
ΜήνυμαΣυμφωνώ σε όλα μόνο που στην περίπτωση μας ο πελάτης πήγε οθόνη με frame (από τα λεγόμενα του δεν ήμουν μπροστά ) και ο τεχνικός του είπε ότι είναι χωρίς frame. Αν λοιπόν ισχύει όντως ότι πήγε με frame τότε ο τεχνικός κάτι μας κρύβει.
-
vanni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔεν μπορώ να έχω όλα τα τηλέφωνο της xiaomi αλλά είδα στο δικό μου και σε 3 άλλα φίλων και το υπέθεσα, όπως όμως πολύ σωστά επισημάνεις λανθασμένα .
-
vanni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΒέβαια το περίεργο είναι ότι η συγκεκριμένη λειτουργία είναι απενεργοποιημένη by default , οπότε αν ο ίδιος ο χρήστης δεν την ενεργοποίησε τότε πως ενεργοποιήθηκε.
-
ΑΛΛΑΓΗ ΟΘΟΝΗΣ
ΜήνυμαΓιατί του είπε ότι του έδωσε οθόνη χωρίς frame ενώ του έδωσε με frame
-
Παράθεση από gdy190: “Στο aliexpess ποτέ μπορείς να ζητήσεις Refund επειδή δεν ήρθε το πακέτο; Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οι οδηγίες του ali είναι αν δεν παραλάβεις στο χρονικό διάστημα που αναφέρει η παραγγελία πρέπει πρώτα να απευθυνθείς στον πωλητή και αν δεν τα βρείτε τότε κανείς αίτημα για refund.