Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Είχες πρόβλημα με το ακουστικό πήγες σε κατάστημα το οποίο διέγνωσε πρόβλημα και στο αντικατέστησαν έχεις πάλι πρόβλημα και ρωτάς τι να κάνεις; Πας πίσω στο κατάστημα και τους λες ότι το πρόβλημα παραμένει και να το φτιάξουν διότι προφανώς κάτι διέγνωσαν λάθος και μάλιστα μην δεχθείς να πληρώσεις ξανά.
-
@UserXP από το Σάββατο που έβαλα την καινούργια rom το σύστημα Android είναι όπως βλέπεις στο 9,88% και από χθες που έβαλα τα patches είναι στο 15,30% οπότε τι άλλο θα μπορούσε να φταίει; ίσως κάποια από τις ρυθμίσεις των patches ;αν έχεις κάποια ιδέα πες μου να δοκιμάσω. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64107/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/64106/
-
@'UserXP ευχαριστούμε πάρα πολύ, να πω εδώ κάτι και να μου πείτε και οι άλλοι αν έχετε το ίδιο, κάθε φορά που βάζω τα patches στα στατιστικά της μπαταρίας το σύστημα android εκτοξεύεται από 6, κάτι σε πάνω από 14 - 15 με αποτέλεσμα να πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία .
-
Παράθεση από Muppetshow: “Xiaomi redmi note 6 pro. Δεν εμφανίζεται η ένδειξη για volte πουθενά στις ρυθμίσεις. Δεν έχω σήμα και την χρειάζομαι. Την έχω ενεργοποιήσει από τον πάροχό μου αλλά δεν βρίσκω καμια ένδειξη στο τηλέφωνό μου. Πως να την εμφανίσω; ” Απλά να θυμίσω ότι το volte δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την βελτίωση σήματος, αν δεν έχεις σήμα θα συνεχίσεις να μην έχεις σήμα.
-
Πολύ ωραίο παιδιά μπράβο!!!
-
Εγγύηση
ΜήνυμαΕγώ πάντως την προηγούμενη εβδομάδα το πήγα για αλλαγή οθόνης και δεν μου είπαν τίποτα στην Infoguest το μόνο που έκανα ήταν να περάσω official rom.
-
Στο μυαλό μου είσαι αυτό έκανα μόλις έβαλα πάλι το default να δω τι κάνει .
-
Ναι αλλά πάντα έχω δεν μπήκε τώρα
-
Σε Whyred πάντως είναι η πρώτη rom που το android system είναι στο 19,7 % και την σκίζει την μπαταρία . Ενώ το android είναι σε νορμάλ επίπεδα 5,2 οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει .
-
Παράθεση από papaflessas: “Παράθεση από james.: “Εγω στο 90% των περιπτωσεων το φορτιζω απο την θυρα usb 2.0 του υπολογιστη. ” Καλά βασανίζεις τις θύρες usb του υπολογιστή σου γιατί η μπαταρία του κινητού ζητάει αρκετό ρευματακι Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Όσο και να ζητάει το κινητό οι θύρες usb 2.0 δίνουν στάνταρ 500mA και οι 3.0 900mA
-
Το VoLTE είναι για να μπορείς να διατηρείς την σύνδεση 4G κατά την διάρκεια κλήσης κάτι που χωρίς αυτό δεν είναι εφικτό. @mathted ο συνδιασμός που πληκτρολογείς δεν είναι για έλεγχο της υπηρεσίας αλλά για να απενεργοποιήσει τον έλεγχο που κάνει το τηλέφωνο και να σου παρουσιαστούν οι ρυθμίσεις , οπότε και στο VoLTE και στο VoWiFi οι συνδιασμοί θα πρέπει να σου δίνουν αποτέλεσμα disable (απενεργοποίηση ).