Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Nfc πληρωμές
vanni - - Mi-9 (Cepheus)
ΜήνυμαΘα πρέπει να κατεβάσεις τις αντίστοιχες εφαρμογές από τις τράπεζες που συνεργάζεσαι και από εκεί η κάθε μία έχει την λειτουργία να πληρώνεις μέσω NFC. Τώρα για να έχεις μια εφαρμογή για όλες ακόμη για Ελλάδα δύσκολο δεν νομίζω να υπάρχει κάτι
-
Επανεμφάνιση φωτογραφιών
ΜήνυμαΜέσα στις ρυθμίσεις συγχρονισμού του mi cloud μπορεί στην συλλογή να το έχεις ανενεργό αλλά έχει και άλλες ρυθμίσεις αν το επιλέξεις και ίσως εκεί σου έχει ξεφύγει καμία για δες το. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αφού λοιπόν βρήκες τι πιθανών προκαλεί το συγκεκριμένο πρόβλημα άρχισε να βγάζεις μια μια τις εφαρμογές να δεις ποια ακριβώς δημιουργεί το πρόβλημα ώστε να το δει κάποιο από τα παιδιά εδώ μήπως και διορθωθεί .
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vanni - - Recoveries
ΜήνυμαΕνεργοποίησε τις ρυθμίσεις προγραμματιστών όπως σου λένε παραπάνω μετά πας στο επιπλέον ρυθμίσεις / επιλογές προγραμματιστών και επιλέγεις την ρύθμιση extended power menu. Αφού το κάνεις αυτό μετά όταν πατάς επάνω στο reboot τότε θα εμφανίζονται οι 2 extra επιλογές fastboot ή recovery
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
vanni - - Recoveries
ΜήνυμαΜέσα από το κινητό
-
Γεμάτη μνήμη τηλεφώνου
ΜήνυμαΑν απλά έκανε ένα reset και δεν έβγαλε τους λογαριασμούς του τότε θα πρέπει να τους αποσυνδέσει από το τηλέφωνο, γιατί αν δεν το έχει κάνει ότι και να κάνεις θα σου ζητάει να συνδεθεί με το δικό του λογαριασμό.
-
Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχω και εγώ, με το tweak το κινητό πραγματικά πετάει και έχει πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας . Και τα 2 μαζί έχουν θέμα
-
Το γιατί γονατίζει δεν το ξέρω αυτό που ξέρω είναι ότι τα βάζω έχω τρελό lag σε εφαρμογές και στο ίδιο το κινητό ενώ όταν δεν τα έχω περασμένα λειτουργεί σφαίρα . Έχω την υποψία ότι μάλλον δεν συνεργάζονται καλά με το redmi note 5 tweaks module του magisk. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς και στην προηγούμενη και εδώ το κινητό πραγματικά γονατίζει οπότε και εγώ τα έχω αφαιρέσει .
-
data roaming Redmi4 pro
ΜήνυμαΔεν έχει καμία σχέση αν είναι φοιτητικό ή όχι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το roaming κανονικά . Υπάρχει όμως περίπτωση να έχεις περιορισμό στην ημερήσια κατανάλωση των mb . Καλύτερα θα ήταν να μιλήσεις με τον πάροχο σου να σε ενημερώσει.
-
Rom για το mido
ΜήνυμαMagisk μόνο το SU έχει σταματήσει να υποστηρίζεται
-
Κάνε flash το dolby που έχει μέσα η rom σε μένα η κόκκινη έκδοση δεν δούλευε.