Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Τι είναι το mui.gr; Άρα δεν κατεβασες το mi fit από εδώ από εμάς οπότε πρέπει να περάσεις τα 3 αρχεία που υπάρχουν στο νήμα μέσα από το notify όπως λένε οι οδηγίες .
-
Ρε συ γιατί κάνεις ότι να ναι από πού κατέβασες το ελληνικό mi fit από εδώ ή από το store; Αν το κατέβασες από το store τότε πρέπει να κάνεις πάλι την ίδια διαδικασία και να περάσεις 3 αρχεία από το νήμα που σου έχουμε δώσει firmare resources και font .
-
Αποσύνδεσε το από το mifit μετά μέσα από το band υπάρχει επαναφορά κάνε την και θα είναι σαν το πήρες τώρα
-
Ανανεώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση που μπορείς να αλλάξεις χρόνους ανανέωσης.
-
Δεν είναι δύσκολο πας στο νήμα που σου δείξαμε κατεβάζεις το αρχείο με την γραμματοσειρά και το περνάς με τις οδηγίες που έχει το νήμα .
-
Πρέπει να περάσεις ένα αρχείο font που θα βρεις στο αντίστοιχο νήμα στο forum
-
Δεν έχει σημασία ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς , αφού έφτιαξε άστο ως έχει
-
Πρώτα πες μας αν έφτιαξε ο καιρός
-
Άμα διαλέξεις την Αίγυπτο θα μπει αυτόματα από κάτω το Κάιρο
-
Δεν γίνεται από το region πήγαινε ρυθμίσεις/πρόσθετες ρυθμίσεις/ημερομηνία και ώρα / κλείσε τον διακόπτη Αυτόματη ζώνη ώρας και εκεί που λέει επιλογή ζώνη ώρας βάζεις το Κάιρο
-
Λοιπόν το VoLTE σε μένα δεν λειτουργεί μόλις το σηκώσει ο άλλος η γραμμή πέφτει . Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για την vodafone αλλά πάλι σε εμένα μέσα στην εφαρμογή δεν υπάρχει η επιλογή που λένε wifi κλήσεις. wifi-calling Υποθέτω ακόμη κάνουν πειράματα αλλά τουλάχιστον ξύπνησαν και είμαστε σε καλό δρόμο
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε νέα πλέον η Vodafone προσφέρει VoWiFi και VoLTE, μέχρι στιγμής μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου μόνο σε iphone (κατά τα δικά τους λεγόμενα μάλλον δεν ξέρουν πως λειτουργεί) και ενεργοποίηση μόνο μέσα από την εφαρμογή My Vodafone από το Live Chat και επιλέγοντας Υπηρεσία που ενδιαφέρομαι επιλέγουμε υπηρεσία κινητής και θέλω βοήθεια για επιλέγουμε Δίκτυο, Ιντερνετ. Τους λέτε ότι θέλετε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία WiFi calling θα σας ρωτήσουν αν έχετε iphone εγώ είπα ναι…
-
Ευχαριστούμε και πάλι, περάστηκε το διορθωμένο patch και λειτουργεί μια χαρά
-
Οκ το περνάω τώρα ευχαριστούμε και πάλι για την υπέροχη δουλειά που κάνετε Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όσοι είχαμε το τελευταίο firmware περασμένο εκτός από το v2 θα πρέπει να περάσουμε και τα resources ή όχι;