Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ανέπαφες συναλλαγές με την συσκευή
vanni - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΓια να κάνεις ανέπαφες συναλλαγές με το κινητό θα πρέπει να έχεις και τις ανάλογες εφαρμογές από κάθε τράπεζα που το υποστηρίζουν
-
Mi 8 lite (Γενική συζήτηση)
ΜήνυμαΤο 14 ήμερο της υπαναχώρησης αφορά μόνο ηλεκτρονική αγορά και η συσκευασία πρέπει να είναι κλειστεί (επίσημη απάντηση σε τηλεφώνημα στην υπηρεσία προστασίας καταναλωτή και αφορά μόνο ηλεκτρονικές συσκευές). Αν πας και έχει πρόβλημα τότε πάει σέρβις και αποφασίζεται τι κάνουν επισκευή ή αντικατάσταση. Αν το κατάστημα παρέχει DOA τότε γίνεται έλεγχος και αντικατάσταση
-
ΜήνυμαΑφου πρώτα το δουν και αν το παρέχει η επιχείρηση το DOA.
-
Ποια xtrv stable;
-
Μα αυτό ισχύει ακόμη έτσι και αλλιώς ασχέτως έκδοσης Android αν έχεις arb Χ και πας σε arb μεγαλύτερο από αυτό που είχες δεν μπορείς να πας πίσω σε αυτό που είχες αλλά σε ίσο ή μεγαλύτερο.
-
Οκ έτσι εγώ κατάλαβα ότι δεν θα μπορούμε καθόλου
-
Εφόσον έχουμε arb 4 γιατί δεν μπορούμε να πάμε πίσω σε oreo δεν έχω καταλάβει.
-
Επιβεβαιώνω και εγώ όλες οι άλλες ενέργειες λειτουργούν εκτός από το μενού απενεργοποίησης, όπου και να το επιλέξεις είτε 2 χτυπήματα δεξιά είτε 2 χτυπήματα αριστερά είτε παρατεταμένα κλειδώνει το τηλέφωνο .
-
Πολύ σύντομα ; Δεν νομίζω να έχουμε κάτι πριν από Ιούνιο
-
Οχι δεν υπάρχει κάτι να κάνεις.
-
Ευχαριστούμε πολύ, πραγματικά έχουν γίνει απαραίτητα και πλέον αν δεν βγουν πρώτα τα patches εγώ δεν περνάω καινούργια rom.
-
Παράθεση από alexlolomg: “Παράθεση από vanni: “Παράθεση από Kostasthess_82: “Μιας κ δεν γνωρίζω απευθύνομαι στους ειδικούς!!! γίνεται κ πως να διαβάζει usb stick φορμαρισμενα σε ntfs?global σταθερή 9.6.3.0.Εχει φαγωθεί να με ρωτάει ένας φίλος κ δεν έχω ιδέα αν γίνεται κ πως ” @Kostasthess_82 γίνεται με αυτή την εφαρμογή Microsoft exFAT/NTFS for USB by Paragon Software και αυτή μαζί Total Commander - file manager αλλά για να κάνεις mound τον δίσκο και να τον διαχειρίζεσαι θέλει εγγραφή με google …
-
ΜήνυμαΕννοείς φάκελο μέσα από το σύστημα αρχείων ή φάκελο στην αρχική οθόνη που έχεις βάλει εσύ μέσα εφαρμογές; Αν εννοείς το πρώτο τότε έτσι και αλλιώς είναι αλφαβητικά αλλά και μέσα στον φάκελο επάνω δεξιά στις τρεις τελείες εμφανίζεται μενού και έχει επιλογή ταξινόμιση κατά και επιλέγεις ότι σε βολεύει (όνομα αφού θέλεις αλφαβητικά ) Αν εννοείς το δεύτερο δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιος τρόπος πέρα από το να τις ταξινομήσεις μόνος σου μια μια σε όποια σειρά θες.
-
Επειδή οι ερωτήσεις γίνανε από εμένα δεν έχω καταλάβει από πού προέκυψε ότι περάστηκαν και οι δύο εκδόσεις και δεν ήξερα ποια είναι ποια . Εγώ ρώτησα για τα 2 module αν πρέπει να περαστούν ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτοί που είπαν ότι λειτουργεί καλά σε αυτούς έχουν περασμενα και τα 2 οι όχι. Σίγουρα κανένας δεν αναγκάζει να κάνει κάτι προσπαθούμε όμως να κάνουμε το καλύτερο για την απόδοση του κινητού εφόσον λοιπόν πέρασα το module και την έκδοση 1.3 και το τηλέφωνο γονάτ…
-
Δεν μπερδεύω κάτι όπως έγραψα σε προηγούμενα ποστ με την 1.3 και περασμένο και το module που προτείνεται είχα μεγάλο πρόβλημα σε σημείο που κόλλαγε το σύμπαν. Ρωτάω λοιπόν αυτούς που το έβαλαν και το χρησιμοποιούν το 1.4 αν τα έχουν μαζί ή όχι για να ξέρω αν θα τα περάσω από την αρχή και τα 2 για να δω πως συμπεριφέρεται ή μόνο το ένα .
-
Παράθεση από ipankas: “Το 1.4 είναι για 3/32, κάνεις απεγκατάσταση το 1.3 μέσα από το magisk Και τα δύο μαζί όχι ” δεν λέει πουθενά κάτι τέτοιο και μάλιστα 5 post πιο πάνω ένα παιδί λέει το έβαλε στο 4/64 και λειτουργεί τέλεια . @maikmaik η ερώτηση μου είναι αν πρέπει οπωσδήποτε να μπει και το δεύτερο που αναφέρεις η λειτουργεί και μόνο του