Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Hey+ Application
ΜήνυμαHallo @MagicalUnicorn is there something wrong with the website geekdoing.com? it is several days now that i can't get to it.
-
@BanditGR Λοιπόν οι μόνιμα ανοιχτές είναι οι εξής : Mi fit, blue mail, Flickr, adaway, Viber, Twitter , trucaller, μια εφαρμογή καιρού (eWeater HDF) την ώρα που το έκανε συνήθως ήταν παίζοντας ένα χαζοπαιχνιδο με λέξεις το wow. Τώρα για την μνήμη δεν ξέρω να σου πω πέρα ότι ένα από τα χαρακτηριστικά των patches είναι να εμφανίσει στην κουρτίνα ειδοποιήσεων την μνήμη οπότε από εκεί έδειχνε 75 με 78 όταν συνέβαινε αυτό.
-
Μια χαρά δουλεύει και σε μένα 65b229170bfe5107f686fb3440e5397b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band Maps app
ΜήνυμαΌχι Ελλάδα το έχω και μάλιστα όπως βλέπεις γράφει ότι η προσφορά λήγει σε 16 ώρες . Τι να πω ποιος ξέρει τι γίνεται .02adae2c4e1dfc6a8822d74e8bdddf61.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Band Maps app
ΜήνυμαΕυχαριστούμε αλλά εμένα μου βγάζει ότι από 0,99 κάνει 0,69 και όχι τζάμπα.
-
Στις επόμενες rom μπήκε το night mode
-
iPad Apple id
ΜήνυμαΟχι καμία τέτοια περίπτωση
-
Error ROM
vanni - - Mi-8SE (Sirius)
ΜήνυμαΠαράθεση από Teamingame.gr: “Τι εννοείς Format με εντολές; Αφού δεν το ανοίγει καθόλου να μπω στις εντολές Install , wipe κτλπ. Επίσης έχω δοκιμάσει και αυτό εδω το οποίο δουλεύει κανονικά ανοίγουν όλα αλλά όταν κάνω Flash την ROM και πατήσω reboot με πετάει στο fastboot mode .. ίσως μπορέσεις και πειράξεις το συγκεκριμένο. ” εννοεί σύνδεση με υπολογιστή άνοιγμα ενός command prompt και δίνοντας τις εντολές που σου έχει δώσει.
-
Poco f1 συνδεση με hdmi tv
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα δυστυχώς
-
Παράθεση από ipankas: “Παράθεση από TOLIS38: “και σε MIMAX3 ολα καλα ... simple black + night mode = ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!! ” Που βρίσκουμε το simple black ” Στην εφαρμογή θέματα
-
Δες αν η κατάληξη αντί για .zip είναι -zip και αν ναι τότε μετονόμασε το και θα στρώσει.