Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλά κάνεις την διαδικασία απλά στο app store στο iPhone πρέπει να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες ενημερώσεις όχι στην εφαρμογή mi fit.
-
Για το Bluetooth επιβεβαιώνω ότι τουλάχιστον στις 4 τελευταίες Ρομ αν το απενεργοποιήσεις δεν ενεργοποιείται και θέλει reboot η συσκευή
-
Παράθεση από geogian: “Παιδιά σε σχέση με τη συζήτηση για αργή ανταπόκριση του δακτυλικού αποτυπώματος με την τελευταία 9.1.10 στο whyred αλλά και μερικά άλλα παράξενα, έχω καταλήξει μετά από πολλές δοκιμές ότι είναι βέβαιο πως η 9.1.10 έχει πρόβλημα. Έτσι έβαλα προς το παρών την τελευταία fastboot rom whyred_global_images_V10.2.1.0.OEIMIXM_20181224.0000.00_8.1_global που είναι εντάξει και βλέπουμε. ” Στο δικό μου πάντως δεν έχω κάποιο πρόβλημα η ανταπόκριση του δαχτυλικου είναι η ίδια όπως πριν
-
Περάστηκε σε whyred η 9.1.3 και για κανένα λόγο δεν ανοίγει το mi cloud (έκανα εκκαθάριση δεδομένων και στην εφαρμογή mi cloud και στο αντίγραφο ασφαλείας mi cloud και από recovery wipe cache) αλλά τίποτα . java.lang.RuntimeException: Unable to create service com.miui.cloudservice.state.MiCloudSyncStateService: java.lang.SecurityException: Failed to find provider com.miui.gallery.cloud.provider for user 0; expected to find a valid ContentProvider for this authority at android.app.ActivityThread.…
-
Καλησπέρα σε όλους , έφτασαν οι λάμπες και το gateway αλλά είναι με κινέζικη πριζα οπότε θα χρειαστώ ανταπτορα σωστά; Γιατί δεν μου έδινε επιλογή για EU plug οπότε υποθέτω ότι έτσι είναι σε όλους. Αφού συνδέσω το gateway στο mi home τότε συνδέω τις λάμπες στο gateway ή τις συνδέω και αυτές μια μια στο mi home;
-
Επικοινωνία με ΕΛΤΑ πρωί πρωί διότι και καλά πέρασε εχθές ο διανομέας δεν με βρήκε και άφησε χαρτί (δεν πέρασε φυσικά και ούτε χαρτί άφησε ευτυχώς που έχω εφαρμογή που με ειδοποιεί για δέματα και μου χτύπησε ότι δεν με βρήκαν). Η απάντηση τους ήταν ότι από τα ξημερώματα όλο το σύστημα τους πανελλαδικά είναι of και δεν μπορούν να βρουν τίποτα οπότε και να μην περάσω αλλά να καλέσω αργότερα μπας και ανέβει το σύστημα τους.
-
Απο φίλο που συνέβη σε φίλη του Για όσους είχατε έστω και μια μικρή αμφιβολία αν σας δουλεύουν ψιλό γαζί από την υπηρεσία courier των Ελληνικών ταχυδρομειων, απλά θα σας πω πως φίλη έπιασε το μηχανάκι να της αφήνει αυτοκόλλητο πως δεν την βρήκε ενώ δεν χτύπησε το κουδούνι ποτέ (το γνωστό). Και όταν του είπε ωραία τώρα που σε είδα δώσε μου το δέμα, της απάντησε ότι δεν το έχει και απλά βάζει χαρτάκια λόγω φόρτου εργασίας
-
Γενική συζήτηση για το Mi6 (Sagit)
vanni - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “θα κάνεις το εξής μαγικό: μην κλείσεις το παράθυρο του κινητού, από κει δηλαδή που κάνεις αντιγραφή τις φώτο, απλά κάνε το minimize, πήγαινε αμέσως κ άνοιξε το στικάκι, δεξί κλικ κ θα εμφανιστεί, ως δια μαγείας, το κουμπάκι "επικόλληση"!! Δοκίμασε κ πες μας τι έγινε. (Σε περίπτωση που πεταχτεί λαγός ή περιστέρι απ' το καπέλο, δεν είμαι υπεύθυνος εγώ αλλά κάτι δεν πήγε καλά με το ... μαγικο) ” μάλλον ο φίλος κάτι άλλο εννοεί ότι έχει συνδέσει το στικάκι στο τηλέφωνο και δεν…
-
Δεν ανοίγει κλείνει από κάπου οπότε δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Κατέβασε καλύτερα από εδώ το mi fit από την πρώτη σελίδα και θα τα κάνει μόνο του αυτόματα .
-
Στις ρυθμίσεις μετά θα πατήσεις στο band και λίγο πιο κάτω έχει ένα πεδίο που λέει εύρεση band
-
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤο κατάστημα δεν νομίζω ότι έχει κάποια σχέση δεν ξέρω γιατί στο είπε, κανονικά θα έπρεπε να είχε καταργήσει από την συσκευή τον οποιοδήποτε λογαριασμό του. Τώρα αν δεν ήξερε και έκανε επαναφορά στην συσκευή χωρίς να αφαιρέσει τον λογαριασμό του θα πρέπει ή να σου δώσει τα στοιχεία του να μπεις και να βγάλεις τον λογαριασμού του και να βάλεις τον δικό σου ή να βρεθείτε και να κάνει από κοντά την διαδικασία ή να το κάνει από υπολογιστή το οποίο δεν ξέρω αν γίνεται
-
Υπάρχουν τα pm και το chat αν θέλετε να κάνετε προσωπικές συζητήσεις. Το σχόλιο για το άλλες καταστάσεις δεν το πιάνω αν πιστεύεις ότι έχω παραβεί κάποιον κανονισμό του φόρουμ παρακαλώ να μου το υποδείξεις πότε και πώς αλλιώς περιττό. Όπως γράφει και ο ίδιος η δύναμη της συνήθειας είναι τα κεφάλαια και όχι κάποιο κόλλημα