Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@geoanto555 δεν είσαι moderator δεν απαγορεύονται τα κεφάλαια από τους όρους χρήσης του forum ; Δεν καταλαβαίνω γιατί επιτρέπεις να συνεχίζεται αλόγιστα η χρήση κεφαλαίων και να μας βγαίνουν εμάς τα μάτια . - Στα μηνύματα που αναρτώνται θα πρέπει να υπάρχει σαφήνεια, λιτότητα,ουσία και να είναι ευανάγνωστα. Να χρησιμοποιούνται Ελληνικά ΜΙΚΡΑ γράμματα (Ελληνικές γραμματοσειρές - χαρακτήρες) και όχι Greeklish.
-
Hey+ Application
ΜήνυμαThanks very nice work
-
Παράθεση από UserXP: “Παράθεση από agmg: “Τώρα φοράω την global stable 10.0.5.0 γιατί είμαι στην αναμονή για ξεκλείδωμα του bootloader (και μετά κλασικά TWRP+ελληνική). Οπότε αν θες να το δούμε σε καμιά δεκαριά μέρες που θα ξεκλειδώσω και θα πάω σε dev... Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! Πάντως αν θες να ρίξεις μια ματιά και έχεις χρόνο, η rom που φοράει είναι εδώ: ... ” Χρειάζομαι link σε custom ROM (σαν τη δική μας XTRV) dev ή stable. Τα patches ενημερώθηκαν για την έκδοση 8.12.27. Επίσης, πρόσθε…
-
Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΤο DOA πρέπει να το δίνει το κατάστημα δεν είναι απαίτηση . Αυτό που είναι όμως απαίτηση είναι το δικαίωμα υπαναχώρησης εφόσον είναι ηλεκτρονική αγορά εντός 14 ημερών εφόσον είναι ελλατωματικο με επιστροφή των χρημάτων σου.
-
Xiaomi Kate Full bricked
ΜήνυμαΧρόνια πολλά ,για αρχή πες μας ένα ένα τα βήματα που έκανες για να καταλάβουμε τι ήθελες να κάνεις και τι εννοείς μπλοκαρα!
-
Καλά Χριστούγεννα
vanni - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρονια πολλά καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Εύχομαι φέτος να έχετε δίπλα σας μόνο ανθρώπους που σας αγαπούν και που αγαπάτε.
-
Μετά από 4 εβδομάδες η μπαταρία έχει τερματίσει όσο δεν πάει οπότε αποκλείεται να δεις κάποια λειτουργεία άμεσα. Άσε το πάνω σε φορτιστή σε κανονική πρίζα τοίχου τουλάχιστον ένα 5 Ώρο για πάρει μπρος και μετά αλλο τόσο και ξανά προσπάθησε να το ανοίξεις .
-
αναφέρετε στο γεγονός της διαφορετικής ονομασίας (και κατεπέκταση μοντέλου) pro ή μη το οποίο κυκλοφόρησε μόνο στην αγορά της Ινδίας. Και πολύ σωστά εγώ που το αγόρασα από εδώ infoquest ήρθε με android 8.0 (oreo) άρα η μόνη αναβάθμιση ήταν από 8.0 σε 8.1 οπότε και δεν λογίζεται σαν αναβάθμιση έκδοσης android.
-
Παράθεση από amavroudis: “Το doa είναι απαίτηση για ηλεκτρονικες αγορες. Δεν έγκειται στην ευγενική προσφορά κάθε καταστήματος. Εγγυήσεις, ακύρωση και επιστροφή των αγορών σας - Η Ευρώπη σου ” το DOA δεν είναι απαίτηση γιαυτό και υπάρχει για οποιαδήποτε αγορά είτε ηλεκτρονικά είτε όχι και αφορά την αντικατάσταση με καινούργιο σφραγισμένο προιόν. Αυτό μου έστειλες αφορά τις ηλεκτρονικές και μόνο αγορές και αναφέρεται στο δικαίωμα υπαναχώρησης και όχι στο DOA.
-
Παράθεση από katsim: “Οκ,τόσο απλό δλδ;; Θα περνάει τις αναβαθμίσεις μόνο του ; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον δεν έχεις καταλάβει πως λειτουργεί το OTA , μόνο του δεν κάνει τίποτα απλά αντί να περιμένεις το mail να κατεβάζεις την rom και να μπαίνεις στο TWRP να την βρίσκεις και να να την flashάρεις. Πας στην εφαρμογή updater πατάς στον έλεγχο αν βρει καινούργια rom θα σου βγάλει επιλογή να την κατεβάσεις και αφού κατέβει θα βγάλει επιλογή εγκατάσταση αφού το επι…
-
Παράθεση από katsim: “Για το ota updater ήρθε ειδοποίηση στο μέιλ,αλλά μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν είναι τόσο δύσκολο, αναλόγως με το ποια rom έχεις τώρα XTRV ή arΩma κατεβάζεις το zip από το mail , βάζεις το τηλέφωνο σε recovery και μέσω TWRP πας στο install βρίσκεις το αρχείο που κατέβασες το επιλέγεις και τραβάς το βελάκι δεξιά μόλις τελειώσει θα δεις κάτω δεξιά Wipe Cache & Wipe DalvikCache το επιλέγεις τραβάς πάλι το βελάκι δεξ…
-
Mi Band 2 Ώρα σε 12 mode;
Μήνυμα1 και 2 ναι αρκεί να αλλάξεις την 24ώρη προβολή στο τηλέφωνο σου 3 το NFC (near field communication) είναι πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο εφόσον το έχει μπορεί και να χρησιμοποιηθεί, το θέμα είναι ότι ελάχιστες λειτουργίες έχει εδώ στην Ελλάδα ακόμη.
-
Mi message redmi 6A
vanni - - Ο καφενές μας
Μήνυμα@amavroudis δεν την διέκοψαν την υπηρεσία όπως και τα θέματα λόγο προσωπικών δεδομένων; νομίζω πρέπει να αλλάξει χώρα για να εμφανιστεί η ρύθμιση
-
Mi Messaging Failed to send
ΜήνυμαΠήρες την εταιρεία σου και ρώτησες και σου είπαν ότι δεν έχεις θέμα και όλα δείχνουν οκ;