Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλησπέρα παιδιά , θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας. Αρχάριος στο παιχνίδι και επειδή νοικιάζω σπίτι μέχρι να πάω σε κάτι ποιο μόνιμο με ενδιαφέρουν πολύ λίγα πράγματα . Για αρχή στο σαλόνι του σπιτιού που έχω ένα φωτιστικό δαπέδου ποια λάμπα θα μου προτείνατε τι άλλο θα χρειαστώ και αν μπορώ να την ανοίγω κλείνω με το Mi Magic Controller; Μετά βλέπουμε αλλά για αρχή θα ήθελα να δοκιμάσω μόνο με μια να δω πως λειτουργεί . Ευχαριστώ για τις οποίες συμβουλές
-
Παράθεση από pit_hal: “Με τον καιρό είναι περίεργο το θέμα! Με το που το πήρα πρώτη φορά και πέρασα την ελληνική εφαρμογή δεν μου έδειχνε τον καιρό. Μου λέτε να βάλω το location Κάιρο, δεν το έβαλα και μετά από λίγο έδειξε τον καιρό από μόνο του. Και σε κάποια φάση σταμάτησε πάλι να τον δείχνει και λέει συνδεθείτε στην εφαρμογή! Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το mi fit στις επιλογές που λέει για τον καιρό δείχνει κανονικά Θεσσαλονίκη αλλά στο band δεν το στέλνει! ” Αυτ…
-
Η κατάργηση της ArΩma δεν έχει καμία σχέση με την αλλαγή source
-
Mi Messaging Failed to send
ΜήνυμαΆρα υπάρχει ο αριθμός στο κέντρο μηνυμάτων; Αν ναι τότε πρέπει να καλέσεις την εταιρεία σου μήπως χρειάζεται να κάνουν κάτι αυτοί
-
Παράθεση από NasDriver: “ - Για να μην φορτώνει ο σέρβερ...οι φώτο από flickr δεν ανεβαίνουν εδώ, απλά τις βλέπουμε + στο flickr έχουν φουλ μέγεθος ” Ανέστη δεν τις έχω ανεβάσει εδώ σαν συνημμένα, στο Flickr είναι απλά από τον κώδικα έχω αφαιρέσει τα url για να μην κάνει ανακατεύθυνση όταν πατάς επάνω στην εικόνα.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπέρα και από εμένα, δηλώνω παντελώς άσχετος από φωτογραφία και δεν πειράζω ποτέ τίποτα στην κάμερα (αυτή που έχει το κινητό Redmi Note 5) πέρα από το πλαίσιο της κάμερας που μου αρέσει να είναι 18:9. Μου αρέσει το παρών τόπικ και μπαίνω και σας χαζεύω αλλά μέχρι και σήμερα δεν έκατσα ποτέ να ασχοληθώ απλά έβλεπα τις πολύ ωραίες φωτογραφίες που βγάζετε. Πρόσφατα λοιπόν στο MIUI forum έπεσα σε ένα άρθρο ενός τύπου που έλεγε πως μπορείς να βάλεις GCam στο Whyred και την έβαλα όπως επίσης έβαλα…
-
Mi Messaging Failed to send
Μήνυμαη κάθε εταιρεία κινητής έχει ένα νούμερο που υπάρχει τις ρυθμίσεις των μηνυμάτων πρόσθετες ρυθμίσεις και λέγεται κέντρο μηνυμάτων και έχει ένα κινητό νούμερο (για vodafone είναι το +306942190000) δες μήπως έχει διαγραφεί ώστε να το προσθέσεις (για wind και cosmote δεν ξέρω ποια είναι τα νούμερα) Wind: +30693599000 Cosmote: +3097100000
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από angarato_surion: “Ακόμα και αν αυτές τις λέξεις τις έχει και κάποιος από τις επαφές; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι αν δηλαδή βάλεις αποκλεισμένη λέξη Κωτσόβολος και σου γράψει κάποιος φίλος σου σε sms πήρα κάτι από τον Κωτσόβολο τότε θα το αποκλείσει
-
-
-
-
-
-
Παράθεση από angarato_surion: “Δεν σε αφήνει να μπλοκάρεις SMS από wind κοταοβολο και τα λοιπά Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” αν δεν τους έχεις στις επαφές τότε μπορείς να μπλοκάρεις SMS με λέξεις κλειδιά οπότε θα πρέπει να γράψεις πως σου έρχονται και μόλις βρει τις λέξεις θα τα μπλοκάρει
-