Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 621-640 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
MHL και Redmi Note 5
ΜήνυμαΌχι
-
βγάλε την μεμβράνη και ξαναδοκίμασε
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Λογικό, λύσεις υπάρχουν όμως μην απελπίζεσαι η Avis όπως σου είπα το κάνει, η Hertz δέχεται μετρητά αλλά θα πρέπει να δώσεις όλο το ποσό της κράτησης καθώς και το ποσό της εγγύησης. Αν έχει άλλος πιστωτική μπορείς να πας μαζί του να κάνει την κράτηση και να σε προσθέσει σαν έξτρα άτομο που θα χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο. SitemapBullet.gifΕ: Επιτρέπει η Hertz επιπλέον οδηγούς; A: Ναι, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον του ενός οδηγούς στο συμβόλαιο σας. Αυτό θα πρέπει να γίνει κατά την διαδικασία συ…
-
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΙΑΟΜΙ
Μήνυματο mail το οποίο έλαβες δεν γράφει πουθενά ότι στο κλειδώσαμε εμείς με δικό μας λογαριασμό (αν συνέβαινε κάτι τέτοιο καταλαβαίνεις ότι θα γινότανε χαμός είναι ανήκουστο να επεμβαίνει σε τέτοιο επίπεδο εταιρεία). Το μόνο που έγινε είναι ότι απέδειξες ότι σου ανήκει και στο ξεκλείδωσαν τέλος καλό όλα καλά, το πως μπορεί να γίνει 2πλος λογαριασμός ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που θα του συμβεί.
-
πάντα είχε 3 λογαριασμούς σε ευρώ σε λίρες σε δολλάρια λοιπόν επάνω επάνω στην εφαρμογή έχει 3 τελείες αν σύρεις λοιπόν δεξιά αριστερά θα δεις και τους άλλους λογαριασμούς πατώντας επάνω στον κάθε ένα ξεχωριστά και μετά επιλέγοντας το swift θα δεις άλλο iban οπότε αναλόγως ποιο θα χρησιμοποιήσεις αναλόγως θα εμφανιστούν και φυσικά αν επιλέξεις τον αγγλικό θα σου κάνει και την μετατροπή αν επιλέξεις τον ευρωπαϊκό τότε θα στα δείξει κανονικά. μέσα από την εφαρμογή από το πεδίο κάρτες ανανεώνονται …
-
Απο ATM κατάθεση δεν έχω κάνει ποτέ οπότε δεν ξέρω να σου πω. Εσύ το κανονίζεις αυτό όταν πας στον ευρωπαϊκό λογαριασμό θα δεις έχει άλλα στοιχεία εμβάσματος δεν είναι τα ίδια με του αγγλικού . Αναλόγως λοιπόν ποια θα βάλεις αναλόγως θα δεις και που έχουν μπει. Τελικά δεν στέλνουν μόνοι τους (η leopay μου έστειλε γι'αυτό το υπέθεσα). Αλλά από τις 30 μέρες και μετά πριν την λήξη της μπορείς να παραγγείλεις χωρίς κόστος.
-
-
-
1. Δεν νομίζω να πρέπει να κάνεις κάτι θα στην στείλουν μόνοι τους. 2. Ανάληψη κανείς από οποιαδήποτε ATM 3. Ομοίως κάνεις και αγορές κανονικά σαν χρεωστική 4. Τα μηνιαία όρια είχαν να κάνουν με τα capital controls εφόσον δεν υπάρχουν πλέον λογικά έχει αλλάξει και αυτό . 5. Όχι δεν υπολογίζεται 6. Όταν στέλνεις χρήματα θα πρέπει να χρησιμοποιείς μέσα από την εφαρμογή τον ευρωπαϊκό λογαριασμό για να τα βλέπεις σε ευρώ και να χρησιμοποιείς του ευρωπαϊκού λογαριασμού τα στοιχεία στο έμβασμα.
-
Παράθεση από paiktaras: “Στο άρθρο αναφέρει "Συνδέεται φυσικά με την εφαρμογή Mi Fit" sent from my 1+3T ” επειδή το έχω το άρθρο κάνει λάθος δεν συνδέεται με την εφαρμογή mi fit αλλά με την εφαρμογή Hey plus
-
-
-
-
-