Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 641-660 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
-
-
-
Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloader, και χωρίς root)
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΟκ συγνώμη για την παρατήρηση και μπράβο για τον κατατοπιστικό οδηγό
-
Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloader, και χωρίς root)
ΜήνυμαΕάν φτιάχνεις έναν οδηγό και δεν δέχεσαι παρατηρήσεις οκ, αλλά οι ειρωνείες δεν χρειάζονται (όπως το μετάφραση στο από πάνω ποστ). όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το να γράφουν εντολές μπορεί να μπερδευτούν όπως για παράδειγμα ότι αυτή η εντολή adb backup -all -f D: \ adb \ data.ab δεν πρέπει να έχει κενά αλλά πρέπει να γραφτεί adb backup -all -f D:\adb\data.ab , αυτό είπα και σταματάμε εδώ την κουβέντα. στα του οδηγού τώρα εγώ θέλω μόνο τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους τίποτα άλλο και έδωσα α…
-
-
@UserXP καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ, περάστηκαν και δουλεύουν μια χαρά. Το άγγιγμα 3D δουλεύει ωραία θέλει λίγο χρήση μέχρι να το βρεις μακάρι να προστεθούν και σε άλλες εφαρμογές. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59647/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59648/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59649/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59650/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59651/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59652/forums.xiaomi-miui.gr/inde…
-
ΜήνυμαΑυτές από το store ενδεικτικά δεν πέρασε Twitter Facebook messenger Viber Truecaller Firefox
-
-
-
ΜήνυμαΟταν γράφεις τρέξτε την εντολή κάποιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι γενική εντολή αλλά κάνε copy paste και πάτα enter, οι οδηγίες θα ήταν καλύτερες αν έβαζες ένα παράδειγμα όπως έχεις κάνει και στο back up. Έχω γράψει ποια εντολή έχω δώσει -apk και από τις 117 εφαρμογές δεν πέρασε τις 65 είτε δεν τις πήρε το back up είτε δεν τις έκανε restore.
-
Εγώ πάντως στο δικό μου είναι ακριβώς όπως το δικό σου δεν έχει οριστεί μου γράφει και δεν με αφήνει να πατήσω επάνω . Εσύ ότι ρυθμίσεις και να βρεις δεν έχουν καμία σχέση με τις ρυθμίσεις που θα σου στείλει ο πάροχος εφόσον μια εταιρεία λειτουργεί τότε δεν είναι θέμα της συσκευής το καλύτερο σου ξανά λέω που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών
-
Σε όλους έτσι είναι όταν υπάρχει μια κάρτα σιμ , οι επιλογές ανοίγουν μόνο όταν υπάρχουν 2 σιμ και ορίζεις εσύ με ποια θες να κάνει κλήσεις από προεπιλογή και από ποια να τραβάει δεδομένα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πρέπει να δώσεις κάποια εντολή προκειμένου να λειτουργήσει το τηλέφωνό δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ για αυτό ρωτάω . Όταν βάζεις την κάρτα της cosmote και δεν μπορείς να κάνεις κλήσεις μάλλον πρέπει να επικοινωνήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δουν εκείνοι τι π…
-
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΑυτη την στιγμή, μπορεί το νούμερο να έχει χρησιμοποιηθεί για να φτιαχτεί mi λογαριασμός παλιότερα
-
Παράθεση από Panagiotakis: “Τον βρήκα τον οδηγό αυτόν αλλά δεν μου βγάζει με το δεξί κλικ μέσα στον φάκελο του adb που τον έχω βάλει στον C το ''άνοιγμα παραθύρου εντολών εδώ'' για να ξεκινήσω το cmd.... Να πω ότι παλιά είχα περάσει TWRP και είχα κάνει και ροοτ τη συσκευή μέσα από το TWRP. Να σου πω ότι αυτά ''Θεία και root ή lazyflasher,'' δεν ξέρω τι είναι. Δεν ξέρω και πολλά. ” Άνοιξε τον φάκελο adb πήγαινε στην επάνω πλευρά του παραθύρου εκεί που γράφει την διαδρομή του φακέλου επέλεξε όλη τ…
-
ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΧΙΑΟΜΙ
ΜήνυμαΕάν το mi account έχει γίνει με αριθμό τηλεφώνου μήπως τώρα που άλλαξες sim έχει διαβάσει αυτόν τον αριθμό ;