Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 661-680 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
@UserXP το ξέρω ότι ζητάω πολλά επειδή όμως οι δύο τελευταίες rom έχουν πολλά προβλήματα και παιδεύτηκα πολύ δεν τις ξαναβάζω και η μόνη που έχει κάτσει είναι η 8.11.8 υπάρχει περίπτωση να δώσεις και για αυτήν patches;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
μετά το πρόβλημα που αναφέρετε εδώ [Miui 10 8.11.15] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 41 συσκευές με την 8.11.15 και το mi cloud έκανα τα εξής βήματα: 1. FR και πέρασμα την 8.11.22 (δεν διορθώθηκε) 2. Πέρασμα το fix που δόθηκε (δεν διορθώθηκε) 3. Format Data και πέρασμα της 8.11.22 χωρίς επαναφορά από κάποιο αντίγραφο (δεν διορθώθηκε) 4. Ξανά πέρασμα το fix (δεν διορθώθηκε) 5. FR και πέρασμα της 8.11.8 και είδαμε το φως το αληθινό και το αντίγραφο εμφανίστηκε και επαναφορά αντιγράφου έγινε και …
-
Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloader, και χωρίς root)
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαλοιπόν δοκιμάστηκε έκανα backup με την εντολή που έγραψα πιο πάνω και μετά restore (σημείωση εδώ ότι η εντολή για το restore είναι αυτή adb restore C:\platform-tools\data.ab και όχι αυτή που έχεις βάλει) και έκανε restore τις μισές εφαρμογές μου. Μάλλον στο backup κάτι δεν έγινε σωστά
-
Bluetooh Ακουστικά
vanni - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΣυνήθως το κουμπί on-of είναι και το κουμπί που χρειάζεται να πατηθεί παρατεταμένα ώστε να μπει η συσκευή σε pairing mode και να το βρεί το τηλέφωνο. Άρα πάτα το κουμπί για να ανοίξει το ακουστικό και κράτα το μέχρι ή να ακούσεις να λέει pairing ή να αρχίσει να αναβοσβήνει το λαμπάκι, πας μετά στο bluetooth του τηλεφώνου βρίσκεις το ακουστικό πατάς επάνω και μόλις γίνει η σύζευξη συνήθως στα platronics ακούγεται device connected και είσαι έτοιμος.
-
V10 Themes
vanni - - V10 Themes
ΜήνυμαΣτο κινέζικο theme store θα το βρείτε σαν moonlight στο global σαν Eros V10 δεν βάζω link γιατί δεν λειτουργούν σωστά κάντε search τις ονομασίες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59611/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59604/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59605/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59603/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59606/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59607/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/59608/forums.xiao…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Δημιουργία backup μέσω ADB δουλεύει και με κλειδωμένο bootloader, και χωρίς root)
vanni - - Διάφοροι Οδηγοί
Μήνυμαποια εντολή έδωσες; εμένα το backup έχει μέγεθος 1.29 GB δίνοντας αυτή την εντολή adb backup -apk -all -f C:\platform-tools\data.ab
-
-
-
-
-
-
-
πάμε λίγο να δούμε τα πράγματα ένα ένα καταρχάς μην χρησιμοποιείς και τις 2 κάρτες sim αλλά μια μία ώστε να δούμε τι ακριβώς φταίει. Κλείσε το κινητό βάλε στην θέση 1 την κάρτα sim της cosmote άνοιξε το τηλέφωνο και δες αν έχεις σήμα cosmote και αν μπορείς να κάνεις κλήση (τι είναι της cosmote κάρτα σύνδεση καρτοπρόγραμμα;) επίσης αν υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμαστεί σε άλλο τηλέφωνο να δούμε αν λειτουργεί. Πριν λειτουργούσε έπαιρνε τηλέφωνο; Το ίδιο κάνε με τα ίδια βήματα και με την wind και δ…
-
Όχι δεν είχα ποτέ είναι η πρώτη μου συσκευή Xiaomi
-
-
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Αν συνδεθείς από το pc και διαγράψεις τίποτα, μήπως στρώσει; ” Σαν τι να διαγράψω; αν εννοείς να μπω από pc στο mi cloud έχω μπει και δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής αν εννοείς να βάλω το κινητό στο pc οκ να το βάλω αλλά τι να διαγράψω και από που;
-
Το πέρασα έκανα και fr ξανά έκανα και flash την ROM τίποτα