Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΤV
vanni - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΝαι το Chromecast επειδή κάνει mirroring θεωρώ ότι θα σε εξυπηρετήσει.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΚΑΛΩΔΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗΝ ΤV
vanni - - Mi-6 (Sagit)
ΜήνυμαΜε καλώδιο δεν μπορείς να κάνεις προβολή καθώς θέλει ειδική θύρα στην τηλεόραση την οποία σίγουρα δεν έχει η τηλεόραση σου και να το υποστηρίζει και το τηλέφωνό .
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ναι η δεύτερη επιλογή είναι ακριβώς από πάνω από αυτή που έχεις τώρα
-
Παράθεση από gregory_gr: “καλησπερα παιδια. να κανω μια ερωτηση πηρα αυτον εδω τον adaptora για να συνδεω καμια φορα στην tv το κινητο μ αλλα δεν στελνει εικονα. φταιει το συγκεκριμενο η ειναι fake απο type c σε hdmi να δουλεψει? Type C to HDMI USB 3.1 Phone to TV/HDTV Video Cable Samsung Galaxy S8 S9 Mate 10 | eBay ” δεν μπορείς να στείλεις εικόνα μέσω hdmi θέλει να το υποστηρίζει το τηλέφωνο και ειδική θύρα η τηλεόραση μην προσπαθείς άδικα
-
-
Παράθεση από stronggeo: “καλησπερα... πως γινονται μπλε τα γραμματα; ” Δεν είναι μπλε έτσι φαίνονται ανάλογα την οθόνη
-
-
-
Εμένα το χειμερινή ώρα Ανατολικής Ευρώπης μου δείχνει μια ώρα πίσω τους καρδιακούς το Καΐρο παίζει σωστά.