Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Στιγμιότυπο οθόνης
ΜήνυμαΔεν ξέρω στα δικά σας αλλά σε μένα έχει κανονικά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58851/ Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Κοίτα στην λειτουργία λέει όλα τα emoticons αλλά σου λέει να εγκαταστήσεις το Latin font αν το κάνω θα πάψω να βλέπω ελληνικά ή απλά θα περαστεί και αυτή η γραμματοσειρά;
-
Αν διαβάσεις όλους τους όρους στο link ισχύουν και τα ίδια και αν χαλάσει μετά Return of Faulty Item You may return the goods to us if you find it faulty due to manufacturer fault, provided that the request is made within 30 days upon you receiving of the goods. We will acknowledge receipt of your request and advise you the proper procedure of returning the goods to us. You may opt for a full refund or replacement subject to below condition(s): 1. Goods are purchased from our website (eglobalcen…
-
Λοιπόν 09:00 ακολούθησα τις οδηγίες με την ζώνη ώρας έφτιαξαν οι καρδιακοί παλμοί και η τρέχουσα στον καιρό. 09:15 η τρέχουσα ήταν 18 βαθμοί μέχρι και τις 12:30 εμφανιζόταν η τρέχουσα και μάλιστα άλλαζε πήγε μέχρι 21 βαθμούς. 12:35 κοίταξα και μου ζήταγε να ανοίξω την εφαρμογή 12:37 χωρίς να κάνω τίποτα εμφανίστηκε ο καιρός αλλά όχι ο τρέχων. Οπότε μάλλον όταν χάνετε για λίγο είναι η στιγμή που κάνει συγχρονισμό; (Γιατί όμως άλλαζε ο τρέχων βαθμούς) και όταν είναι και το mi fit και το notify ανο…
-
-
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vanni: “στο λινκ που υπάρχει στο mail που στείλατε εχθές υπάρχει αυτή xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote5Pro_8.10.25_v10-8.1.zip για το redmi note 5 pro (whyred) στο λινκ της αρχικής δεν υπάρχει ενώ στο αρχικό post το whyred είναι σε αναμονή επίσης ο updater δεν δείχνει αναβάθμιση τι από όλα ισχύει; ” Οι ROM που βλέπετε στους φακέλους είναι έτοιμες, απλά δεν έχουν φύγει ακόμη τα VIP mails, και δεν έχει έχει ενημερωθεί ακόμη ο Updater για την αναβάθμιση.Αν βιάζεσ…
-
στο λινκ που υπάρχει στο mail που στείλατε εχθές υπάρχει αυτή xiaomi-miui-hellas-arΩma-HMNote5Pro_8.10.25_v10-8.1.zip για το redmi note 5 pro (whyred) στο λινκ της αρχικής δεν υπάρχει ενώ στο αρχικό post το whyred είναι σε αναμονή επίσης ο updater δεν δείχνει αναβάθμιση τι από όλα ισχύει;
-
-
-
Παράθεση από AlexG7: “Παράθεση από amavroudis: “Το γράφει με μεγάλα γράμματα: κάνετε unzip!!! Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή. ” Φίλε μου, δεν λέω για τα αρχεία firmware και resources, λέω για το αρχείο apk mi fit 3.5.2, που απλά το κάνεις εγκατάσταση, το αρχείο λέγεται mi fit 3.5.2 greek.apk αλλά δεν μου το βλέπει σαν apk, αλλά σαν zip. Και unzip να το κάνω δεν έχει μέσα αρχείο apk να το κάνω εγκατάσταση ” Σου έχω απαντήσει …
-
Παράθεση από AlexG7: “Παιδιά κατεβάζω από την πρώτη σελίδα το τελευταίο mifit 3.5.2 αλλά δεν μπορώ να το κάνω εγκατάσταση γιατί μου το βλέπει σαν αρχείο zip. Έχει κάποιο σφάλμα το αρχείο; Γιατί άλλες εφαρμογές apk τις βλέπει κανονικά και τις εγκαθιστά ” Στο έχει κατεβάσει σαν -apk με παύλα αντί για τελεία γιαυτό μετονόμασε το σε .apk άλλαξε την παύλα με τελεία και θα είσαι οκ
-
Ας πω και εγώ την εμπειρία μου 04:00 το πρωί έτυχε να είμαι ξύπνιος, το τηλέφωνο αλλάζει σε 03:00 το band όχι ανοίγω mifit μήπως έχει κάποια ρύθμιση ή να θέλει έναν συγχρονισμό τίποτα, άνοιξα notify έκανε συγχρονισμό και η ώρα άλλαξε και ο καιρός λειτουργεί μια χαρά.Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58789/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58790/
-