Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 801-820 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ευαγγελία αυτές είναι 3 φωτογραφίες που τράβηξα με portrait mode αντίστοιχα σε 4:3 16:9 και 18:9 εγώ διαφορά δεν βλέπω όλες βγήκαν 3000χ4000 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58757/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58758/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58759/ αντιθέτως στην κανονική φωτογραφία υπάρχει βγήκαν 2000χ4000 2250χ4000 και 3000χ4000 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58760/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58761/forums.xiaomi-miui.gr/index.p…
-
-
-
Παράθεση από miltosdelis: “Παιδιά δεν ξέρω αν είναι χαζή η ερώτηση αλλά πώς θα γίνει θα φύγει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που περνάμε νέα αρχεία με το gadgetbridge ,και χάνω τα δεδομένα μου μηδενίζουν και βγάζει αυτό το μήνυμα και δεν μετράει μέρες από την στιγμή που το έχω φόρτιση 2b4b622fb95d38110b88cc234e96620d.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Άστο να πάει 99-98 % και ξανά βάλτο να πάει 100% και θα αρχίσει να μετράει . Δυστυχώς αν χαθεί η σύζευξη και ξανά συνδεθεί …
-
-
Παράθεση από geoliol: “καλησπερα εχω μια απορια τυχαια μια μερα αφησα το κινητο ανοιχτο πανω στο τραπεζι ακριβως πανω απο ενα εισητηριο του μετρο και εκανε ενα περιεργο θορυβο και παραξενευτηκα σαν κατι να επεξεργαστηκε στην αρχη νομιζα οτι ηταν η ιδεα μου και το ξαναδοκιμασα μια πανω στο εισητηριο και μια στο τραπεζι οπου δεν εκανε το θορυβο. μπορει καποιος να μου πει τι ηταν αυτο;;; ετσι απο περιεργεια οχι οτι εχει καποιο θεμα.ευχαριστω ” έχεις ανοιχτό το NFC και διαβάζει τις πληροφορίες του ε…
-
Δεν νομίζω ότι έχει σημασία στους όρους τους γράφουν ότι έχεις 30 μέρες από την παραλαβή να ζητήσεις επιστροφή και ότι από την στιγμή που το ζητήσεις με ticket έχεις 14 μέρες για να το παραλάβουν στην διεύθυνση που σου έχουν δώσει.Στείλε το παρακάτω κείμενο στο paypal και το link που το γράφει και πες τους είμαι μέσα στα όρια. Return of Wrong or DOA Item If you find yourself having received wrong or Dead on Arrival (DOA) goods, you must notify us within 30 days of receiving the goods. We will ac…
-
περάστηκε από πάνω η διαδικασία έγινε σε 5 λεπτά όλα καλά. Για άλλη μια φορά μπράβο εκπληκτική δουλειά παιδιά, έχω 2 ψυχαναγκαστικές ερωτήσεις 1: Υπάρχει η δυνατότητα οι τελείες ανάμεσα στους αριθμούς να πάνε πιο πάνω ; 2: Υπάρχει η δυνατότητα να μπει κενό ανάμεσα στα βήματα και το ποσοστό μπαταρίας ή η δυνατότητα κενού είναι μια ή από πάνω ή από κάτω; Υ.Γ είπαμε είναι ψυχαναγκαστικές ερωτήσεις μην βαράτε!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58720/
-
όπως έχουν πει τα παιδιά πιο πάνω έχει κατέβει το αρχείο για να γίνουν κάποιες διορθώσεις και θα ξανά είναι διαθέσιμο σε λίγο οπότε υπομονή
-
Βλέπω καλά; Μπήκε το ποσοστό μπαταρίας στην αρχική οθόνη; Μπράβο ρε παιδιά είστε τεράστιοι χίλια μπράβο!!!