Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Γενική συζήτηση για το Mi A1

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Παράθεση από Tlstakis: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58689/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58690/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58692/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58691/ ” κάτι τελευταίο στην τριτη φωτογραφία κάτω κάτω που γράφει επιπλέον ρυθμίσεις στην εφαρμογή τι επιλογές έχει;

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Συγνώμη δεν είπα ότι είσαι άσχετος λύση στο πρόβλημα σου ψάχνουμε διότι δεν είναι δυνατόν η βασική λειτουργία του ημερολογίου να μην λειτουργεί.

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Πατάς λάθος δεν επιλέγεις το γενικά αλλά το υπενθυμίσεις εκεί πρέπει να πειράξεις τις ώρες

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Άνοιξε τότε την εφαρμογή ημερολόγιο του τηλεφώνου πάτα πάνω αριστερά που είναι ο μήνας ώστε να εμφανιστεί ένα μενού και κάπου αριστερά του έχει ένα γρανάζι πάτα εκεί και έχει τις προκαθορισμένες ρυθμίσεις . Εκεί δες τι έχει στις υπενθυμίσεις και πείραξε τις ώρες

• Παράθεση από billyrek: “Λεει για ολα τα κινητα και απο κατω για κλειδωμενο bootloader. Σου ειναι τοσο δυσκολο να απαντησεις;; ” λέει για όλα τα κινητά Xiaomi και από κάτω με τεράστια γράμματα και φοβερή γραμματοσειρά Ο οδηγός είναι καθαρά για το πέρασμα official rom με κλειδωμένο bootloader αλλά και custom. Πόσο πιο ξεκάθαρο

• Παράθεση από amavroudis: “Βέβαια, να βλέπουμε UHD στο κινητό στις 6"... ” Νομίζω με το level 3 βλέπεις μέχρι 480p και στο level 1 1080p άρα μέχρι HD

• Παράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Deadcpu: “Τελικα το Poco F1 θα πάρει Widevine L1. Για εμάς τιποτα μέχρι στιγμης. Το mi 8 σε δεύτερη μοίρα. ” τι είναι πάλι τούτο;;; ” επίπεδο πιστοποίησης για το σε τι ποιότητα θα βλέπεις video από πλατφόρμες τύπου Netflix κλπ

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

κοίτα δεν χρησιμοποιώ το google calendar την εφαρμογή αλλά όλες πάνω κάτω ίδιες είναι όταν πατάς να κάνεις εισαγωγή ενός γεγονότος συνήθως βγάζει να ορίσεις την ώρα που ξεκινάει και την ώρα που τελειώνει (έχει να κάνει με την εμφάνιση στο ημερολόγιο όχι με την υπενθύμιση) και πόση ώρα πριν θες να σε ειδοποιήσει. Αν κάνεις τεστ και δεν σου χτυπάει δες στις ρυθμίσεις της εκάστοτε εφαρμογής αν υπάρχουν σωστά οι ρυθμίσεις και οι άδειες για ειδοποιήσεις.

• PUSH NOTIFICATIONS

vanni - - RedMi Note 5/PRO (Whyred)

Μήνυμα

Το Google photos; Πήγαινε στην εφαρμογή πάτα επάνω αριστερά στις 3 γραμμές και δεξιά επάνω λέει φάκελοι συσκευής επέλεξε το screenshots και κλείσε τον διακόπτη του συγχρονισμού

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Οκ και με την συγκεκριμένη εφαρμογή πως το τσεκαρες ότι δεν δουλεύει έχεις σήμερα κάποια επέτειο ή γενέθλια; Έχεις επιλέξει στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πότε να σε ειδοποιεί δηλαδή την ώρα του γεγονότος 1 ώρα πριν ή όποια επιλογή σε βολεύει ;

• PUSH NOTIFICATIONS

Μήνυμα

στην εφαρμογή (στον chrome δεν ξέρω να σου πω δεν τον χρησιμοποιώ ) έχεις δώσει τα απαραίτητα δικαιώματα όπως περιγράφεται στο link που σου έδωσαν παραπάνω;

• Παράθεση από Synthercat: “Αυτο το bug που λέτε: 2)FC στην λειτουργία ξεκλειδώματος οθόνης Τι πάει να πει; Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει καλύτερα; Θέλω να το βάλω στο κινητό της γυναίκας μου αλλά μου λέει αν σταματήσει το ρολόι να ξεκλειδώνει την οθόνη δεν την ενδιαφέρει. ” Forced closed σημαίνει και αυτό που συμβαίνει είναι όταν επιλέξεις την συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιείται και λειτουργεί μια χαρά αλλά κλείνει η εφαρμογή εκείνη την στιγμή κι πρέπει να την ξανά ανοίξεις αυτό μια φορά και δ…

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Τι δεν σου δουλεύει ακριβώς; ναι σωστά είναι οι λειτουργίες του δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο

• PUSH NOTIFICATIONS

Μήνυμα

Καλώς ήρθες φίλε μου στο forum , πρώτα γράφε με πεζά γιατί με τα κεφαλαία δείχνεις να ¨φωνάζεις¨, δεν δουλεύουν γενικά οι ειδοποιήσεις ή μόνο στο συγκεκριμένο; είναι εφαρμογή της 365 ή δεν λαμβάνεις ειδοποιήσεις από τον browser; αν είναι από τον browser ποιον χρησιμοποιείς;

vanni - - Mi A1 (Tissot)

Μήνυμα

Εχεις δίκιο δεν την είχα κατεβάσει αυτό βγάζει, τικαρε το κουτάκι να μην στο ξανά δείξει πάτα οκ δώσε και το permission που θα σου ζητήσει και είσαι οκ. Μετά πήγαινε εκεί που σου είπα για να του δώσεις και αυτόματη έναρξη