Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 841-860 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
Ερώτηση ...
ΜήνυμαΔεν εννοούσα στο τηλέφωνο αλλά στο πινακάκι
-
Eλληνική rom σε mi4c
vanni - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΑκόμη δεν έχω καταλάβει ποιο κουδούνι δεν δουλεύει ούτε ποιο είναι το πρόβλημα
-
-
Γενική συζήτηση για το Mi A1
vanni - - Mi A1 (Tissot)
Μήνυμα1. Αυτο δεν είναι το Google calendar sync αλλά το calringer Αυτο κατέβασε. Τώρα αυτό σου λέει να παραχωρήσεις δικαιώματα στην εφαρμογή να ξεκινάει αυτόματα ώστε μετά από restart της συσκευής να ξεκινάει μόνη της και να μην χρειάζεται να την ανοίγεις εσύ . Αυτό μπορείς να το βρεις στις ρυθμίσεις εγκατεστημένες εφαρμογές και επιλέγοντας την εφαρμογή που θες έχει ρύθμιση για αυτόματη εκκίνηση
-
Ερώτηση ...
ΜήνυμαΑπο το κωδικό παραγωγής/Product code όχι από το όνομα μοντέλου
-
Για άλλη μια φορά καταπληκτική δουλειά μπράβο παιδιά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58666/
-
-
Παράθεση από lallasgr: “Με μπέρδεψες, για το Mi Band μιλάω εγώ, εσύ γράφεις για κινητό τώρα. Με ποιο πρόγραμμα δοκίμασες να περάσεις το Firmware και τα Resources? ” λέει ότι δεν ξέρει αν έχει το απλό ή το NFC band γιατί μπορεί να έκαναν λάθος στην παραγγελία που έκανε και αντί να του στείλουν το απλό να του έστειλαν το NFC γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση όπως του τηλεφώνου του άλλο παράγγειλε και άλλο του έστειλαν.
-
Παράθεση από theopan: “Δεν έχω δεδομένα έγραψα. Τα έκλεισα. Κουρτίνα προς τα κάτω>πάτημα στο διακόπτη> δοκιμή και δεν μπαίνει σε σελίδες. Ποιός σου είπε ότι όταν κλείνουμε τα δεδομένα το τηλέφωνο συνδεέται υποχρεωτικά σε 2G (που κι αυτό δίνει δεδομένα 2G-->GPRS, 2,5G-->EDGE αλλά τέλος πάντων); Συνδέεται στο ισχυρότερο δίκτυο που βρίσκει διαθέσιμο. Αυτό μπορεί να είναι είτε 3G είτε και 4G εφόσον υπάρχει κάλυψη σε αυτά ανεξαρτήτως του αν είναι ανοιχτά ή κλειστά τα data. ” Δεν είπα όταν κλείνεις τα…
-
-
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από sharkimi: “αυτό παρατήρησα και εγώ.όταν τα ενεργοποιείς ενώ έχεις ξεκινήσει την κλήση δεν δουλεύουν.δεν είναι και τόσο βολικό γιατί μπορεί να θες να ψάξεις κάτι ενώ μιλάς. ” Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό πάντως. Στην κάρτα που μου δίνει δεδομένα -με 4G μάλιστα- δοκίμασα να τα απενεργοποιήσω, έκανα κλήση, και ενώ ήταν σε εξέλιξη η κλήση μπόρεσα να ενεργοποιήσω τα data κανονικά (γύρισε αυτόματα σε Η+ πράγμα λογικό για να έχει δυνατότητα ομιλίας) και να έχω πρόσβασ…
-
Στις κανονικές εφαρμογές ναι οκ έτσι γίνεται αλλά στου συστήματος να πω την αλήθεια δεν το έχω δει ούτε και μου συμβαίνει Παράθεση από das_krimi: “Εγω αντιμετωπίζω άλλο θέματακι που στο κενζο δεν το είχα... Έχω dublαρει την εφαρμογή της εθνικής Τράπεζας και ενώ έχω περάσει δαχτυλικο για να ανοίγουν και οι δύο και όλα κομπλέ, η dublicated εφαρμογή φαίνεται να μην μπορεί να διαβάσει μετά το σεταρισμα το δαχτυλικο... Δεν με νοιάζει έχω βάλει πίν, απλά ξενερωνω ” Σε καμία τραπεζική εφαρμογή δεν μου …
-
Παράθεση από sharkimi: “αυτό παρατήρησα και εγώ.όταν τα ενεργοποιείς ενώ έχεις ξεκινήσει την κλήση δεν δουλεύουν.δεν είναι και τόσο βολικό γιατί μπορεί να θες να ψάξεις κάτι ενώ μιλάς. ” είναι απόλυτα λογικό για τον εξής λόγο τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας είναι: 2G=μόνο φωνή 3G&3G+= δεδομένα και φωνή 4G=4G+=μόνο δεδομένα όταν λοιπόν έχεις κλειστά τα δεδομένα και κάνεις κλήση συνδέεσαι σε κεραία με δίκτυο 2G=μόνο φωνή αν τα ανοίξεις κατά την διάρκεια δεν μπορεί να αλλάξει σε 3G ή 3G+ γιατί για να …
-