Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 901-920 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από Mike Bersekeros: “Σε Redmi Note 4 Nikel με Aroma, 1. Δεν δουλεύουν τα data όταν μιλάς στο τηλέφωνο. 2. Υπάρχει πρόβλημα με το Mi Cloud στη φόρτωση και διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας.--- --- ” Τι εννοείς δεν δουλεύουν τα data όταν μιλάς;

• Παράθεση από Murderous: “Καλησπέρα. Εχθές έκανα επαναφορά backup απο αρχές Σεπτέμβρη με το twrp. Το περίεργο, για εμένα, είναι οτι τώρα το anti εμφανίζει failed ενώ μέχρι εχθές το έδειχνε 1. Απο τη στιγμή που ότι γράφει δε ξεγράφει γιατί γύρισε πίσω; Αύριο θα επαναφέρω το backup του Pie για να δω πως θα το εμφανίζει. ” ποια ROM είχες τον Σεπτέμβρη που έκανες backup ποια είχες εχθές;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651

• Στιγμιότυπα απο ειδοποιησεις

vanni - - Mi Band

Μήνυμα

ναι ακριβώς επίσης να σου πω ότι στις αναπάντητες κλήσεις αν είναι πάνω από μια δείχνει το συνολικό νούμερο ενώ αν είναι μια δείχνει και το όνομα αυτού που κάλεσε

• Στιγμιότυπα απο ειδοποιησεις

vanni - - Mi Band

Μήνυμα

λοιπόν πάμε Mail: Με κύλιση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58472/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58473/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58474/ Μηνύματα: Από Viber και Messenger αλλά και τα απλά sms το ίδιο φαίνονται πάλι με κύλιση forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58475/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58476/ Κλήσεις όταν έρχονται φαίνονται έτσι και με παρατεταμένο πάτημα μπορείς να τις απορρίψεις forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/5847…

• Παράθεση από Giovan: “Καλημέρα. Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ. Έχω φωτογραφίες από διάφορες πηγές. (fb, viber κλπ). Μπαίνουν στο φάκελο "πρόσφατα". Τις οργανώνω σε άλμπουμ. Θέλω να μην φαίνονται στον φάκελο "πρόσφατα*. Έτσι και τις σβήσω από τα πρόσφατα, σβήνονται και από τα άλμπουμ. Πώς γίνεται να αδειάσει ο φάκελος "πρόσφατα" και να μείνουν οι φάκελοι με τις φωτογραφίες που οργάνωσα; ” Δεν γίνεται στην ουσία το "άλμπουμ" πρόσφατα είναι λειτουργία της εφαρμογής συλλογή και όχι κανονικό άλμπουμ

• στο MIUI όχι αυτό λέμε το πρόβλημα το έχει η μαμά εφαρμογή όποια ρύθμιση και να έκανα δεν αναγνωρίζει το ελληνικό αλφάβητο

• λοιπόν από όσο έψαξα υπάρχει γενικά πρόβλημα με αυτό και κάποιοι πρότειναν 3η εφαρμογή οπότε κατέβασα αυτήν Truecaller-Αναγνώριση & φραγή την έκανα εγκατάσταση και ως δια μαγείας χωρίς να κάνω κάτι εγώ στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει και τις 2 γλώσσες στο πληκτρολόγιο και λειτουργεί σούπερ το οποίο με κάνει να σκεφτώ ότι αναγνωρίζει ότι είναι δίγλωσση συσκευή άρα κάποιος έχει πειράξει την λειτουργία της μαμάς εφαρμογής. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58458/

• Παράθεση από billphone: “@vanni, @spideman3 Λοιπόν ως και την προηγούμενη ROM όταν ήθελα να καλέσω πχ την μητέρα μου πατούσα τους αριθμούς 5-4-8-3-7-1 που αντιστοιχούν στα γράμματα Μ-Η-Τ-Ε-Ρ-Α. (ας μην υπήρχαν γραμμένα στο dialpad. Αυτή τη λειτουργία λέω Τ9 στο dialpad) Στο πάνω μέρος εμφανιζόταν όντως η επαφή ΜΗΤΕΡΑ και πατούσα πάνω της και καλούσα τη μητέρα μου. Είναι σαφώς πιο άμεσος και γρήγορος τρόπος. Αυτό μπορείς να το κάνεις και με Αγγλικά ονόματα αφού στο dialpad υπάρχουν Λατινικοί χαρα…

• Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από vanni: “πριν κάνεις αυτό πήγαινε στο mi fit επέλεξε το band πήγαινε στο ειδοποιήσεις εφαρμογής και δες αν είναι στις επιλεγμένες εφαρμογές με ειδοποιήσεις αν δεν είναι πήγαινε κάτω κάτω στην διαχείριση εφαρμογών και επέλεξε την. ” Είναι επιλεγμένη. Όπως και οι υπόλοιπες που λειτουργούν. Δεν ξέρω με το Notify τι παίζει όπως είπε ο φίλος πριν. ” στο Notify άνοιξε το πήγαινε στο πεδίο που δείχνει έναν φάκελο και στις εφαρμογές δες ποιες είναι ενεργοποιημένες και…

• @echaosad πριν κάνεις αυτό πήγαινε στο mi fit επέλεξε το band πήγαινε στο ειδοποιήσεις εφαρμογής και δες αν είναι στις επιλεγμένες εφαρμογές με ειδοποιήσεις αν δεν είναι πήγαινε κάτω κάτω στην διαχείριση εφαρμογών και επέλεξε την.

• Παράθεση από billphone: “Παράθεση από spideman3: “Δεν δουλεύω T9 ” Δεν λέω στα μηνύματα αλλά στην αναζήτηση ονομάτων για κλήσειςΠώς βρίσκεις τις επαφές που θέλεις; Στο dialpad δεν πληκτρολογείς; ” με έχασες τώρα όταν ανοίγω το τηλέφωνο όπως στην φωτογραφία από κάτω έχω 2 tab Πρόσφατα και Επαφές το πληκτρολόγιο κλήσης εμφανίζεται μόνο στο πρόσφατα και δέχεται μόνο αριθμούς (τουλάχιστον στο δικό μου) δεν μπορώ να πατήσω γράμματα οπότε μου εμφανίζει αυτόματα τις επαφές με τα νούμερα που έχω πληκτρο…

• Για το La Casa de Papel νομίζω ότι έχει να κάνει με την ηλικία και το τι έχεις δει μέχρι τώρα για το αν θα σου κάνει εντύπωση ή όχι. Προσωπικά επειδή είμαι 43 και έχω ρίξει και ρίχνω πολλές εργατοώρες σε σειρές είδα το πρώτο επεισόδιο και είπα οκ κάποια στιγμή θα το δω όχι να κάτσω να το δω αμέσως. Το Good place εξαιρετικό από κωμωδίες προτείνω 1: Unbreakable Kimmy Schmidt (δυστυχώς το Netflix δεν μας έκανε το χατήρι και την έκοψε μετά από 3 σεζόν) 2: The Odd Couple (εξαιρετικό remake της παλαιά…

• Εξαιρετική δουλειά και πάλι παιδιά μπράβο, καμία αποσύνδεση στο 16% η ένδειξη της χαμηλής μπαταρίας στην αρχική πολύ καλή δονήσεις τέλος και πέφτει το ποσοστό μια χαρά. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58453/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58454/

• Παράθεση από thanpap: “Παράθεση από vanni: “δεν μπήκε τώρα υπήρχε αλλά για πήγαινε στην εφαρμογή πάτα επάνω στο Mi Band 3 κάτω από το Οι συσκευές μου και προς το τέλος έχει ένα πεδίο Ρυθμίσεις προβολής για δες εκεί υπάρχει το πεδίο άσκηση μήπως έχει μετακινηθεί στα κρυφά αντικείμενα βάλτο πάλι στα φανερά ” Μπήκα κ εκεί . Τπτα. Είχαμε πάρει 7 ρολόγια μαζί με παρέα, σε κανένα δεν υπήρχε η άσκηση όταν βάλαμε την ελληνική έκδοση. Με το καινούριο firmware σε όλα τα Android το εμφανίζει , εκτός από το…

• Παράθεση από billphone: “Να κάνω μια ερώτηση, όσοι δουλεύετε το μαμά πληκτρολόγιο κλήσης, με ROM του forum, έχετε ελληνικούς χαρακτήρες; ” Παράθεση από spideman3: “Στην global είναι το google πληκτρολόγιο. Ναι δεν υπάρχει θέμα. ” Παράθεση από billphone: “Εγώ με Global Stable γιατί δεν έχω;;; ” Μάλλον μιλάτε για διαφορετικό πράγμα @billphone υποθέτω μιλάς για το keypad της εφαρμογής τηλεφώνου forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/58428/ @spideman3 μιλάς γενικά για το πληκτρολόγιο της συσκευή…