Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Εγώ όχι δεν το κατάφερα, ή κάτι έκανα λάθος ή δεν δουλεύει. Δεν το επιχείρησα ξανά.. Καλημέρα!
-
@ParaSense ειδα έχει βγει twrp με υποστήριξη android 12, όποτε υποθέτω ότι είναι θέμα χρόνου να βγει και για το f2 pro.
-
@ParaSense μπορείς να το περάσεις με αυτόν τον τρόπο Πώς να εγκαταστήσετε το Magisk χωρίς TWRP (με "fastboot" XTRV ROM)
-
Την δοκίμασε κανείς σε poco f2; Edit: Τελικά έκανα το πείραμα και την έβαλα, έχει βελτιωθεί αρκετά από θέμα lag και scroll στις εφαρμογές.
-
Σε αυτή κάνει αποσυνδέσεις το Bluetooth, αποσυνδέεται και επανασυνδέεται το ακουστικό στιγμιαία.
-
@ippotis με fastboot πάλι.
-
Υποθέτω αν δεν κάνεις reboot to system ότι θα δουλέψει.. όχι;
-
@gkalen του περνάω twrp και βάζω την τελευταία Α11 ;
-
To magisk πως το πέρασες; Το επιχείρησα αλλά δεν δούλεψε..
-
@gkalen αν μπορείς ανέβασε τη για το lmi, μάλλον θα γυρίσω σε Α11..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Σε λίγες ώρες θα γίνει Re-Upload όλων των FastBoot με Android 12 ROM. All A12 ROMS will REUPLOADED - Fixed collapse after touch function ” Εγώ σε αυτό το ποστ διάβασα ότι έγινε το re-upload και τη φλασαρα. Κατεβάζω πάλι και φλασάρω. Καλημέρα!
-
Την πέρασα πριν λίγο στο lmi και παρατηρώ κάποια lagαρισματα είτε σε scroll είτε σε άνοιγμα εφαρμογών που δεν τα είχα με την προηγούμενη rom.
-
Επιβεβαιώνω για την εφαρμογή ηχογράφηση, βγάζει το ίδιο σφάλμα!
-
Η μπαταρία στο poco f2 είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση android. Πλέον μου βγάζει σχεδόν 2 μέρες με την ιδία χρήση με πριν.
-
@giasoy δοκίμασε σαν update ένα reflash όπως σου λέει και ο miui_art, διότι εμένα δεν μου εμφανίζει το δακτυλικό αποτύπωμα όταν ζητάει το pin όπως συμβαίνει σε εσένα. Twrp δεν υπάρχει ακόμη για το Α12.
-
Και εγώ ενημερωση ασφαλείας είναι 1 Νοεμβρίου χωρίς να το έχω κάνει χειροκίνητα και δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρεις. Τώρα σου λειτουργεί κανονικά;
-
Καλημέρα! Παρατήρησα στο lmi ότι το διπλό χτύπημα για ξύπνημα και κλείδωμα στην οθόνη ενώ λειτουργεί, κάποιες φορές πρέπει να ανοιγωκλείσω το διακόπτη διότι σταματάει να λειτουργεί. Τώρα πχ ενώ ξυπνάει το κινητό με διπλό χτύπημα δεν κλειδώνει με διπλό χτύπημα, πρέπει να κλείσω και να ανοίξω την επιλογή για τη λειτουργία αυτή και επανέρχεται. Edit: Επίσης η ονομασία του τηλεφώνου είναι redmi k30 pro και όχι poco f2 pro. Edit2: Μου έβγαζε συνέχεια ειδοποίηση για να ολοκλήρωση ρύθμισης τηλεφώνου απ…
-
Τελικά φλασαρα πάλι τη ρομ διότι κάποιες εφαρμογές έβλεπαν ότι το τηλέφωνο ήταν ροοτ και δεν έτρεχαν..
-
Όχι, το βλέπεις στον υπολογιστή αυτό και μόλις τελειώσει η διαδικασία κάνει reboot μόνο του.
-
2-3 λεπτά έκανε