Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Ναι, αν δε θες να κάνεις με format data κάνεις την επιλογή update. Εγώ του έκανα καθαρή, δεν το είχα κάνει από όταν πέρασα για πρώτη φορά την ελληνική και για να αποφύγω τυχόν κολλήματα..
-
Κατέβασε τη rom κανε τη unzip και έχει 2 αρχεία μέσα που λέει install με format data και ένα που κάνει update από το 11 χωρίς να χάσεις αρχεία. Είναι μέσω cmd. Ποια ρομ του φοράς τώρα;
-
@jpastos για το poco f2 μιλάς; Καλημέρα!
-
Η επιλογή επέκταση μνήμης δεν υπάρχει πλέον στο lmi με την Α12
-
Ε ναι όλη τη ρομ..! Το κανταντησαμε λίγο off topic το post
-
@MIUI_ART τέλεια και αυτό ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται ούτως ώστε να φλασάρω πάλι το αρχικό της ROM αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ!!
-
Στο lmi μέχρι στιγμής, μη το ματιασω, δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα μετά από καθαρή εγκατάσταση του Α12. Ελπίζω μη δημιουργήσω πρόβλημα που φλασαρα το τροποποιημένο boot.img..
-
Ναι αυτό έκανα, το φλασαρα το αρχείο που δημιουργήθηκε αλλά δεν έδινε δικαιώματα ροοτ. Το αφήνω για αργότερα..
-
Αααα δεν αναφέρει ότι πρέπει να το αντικαταστήσω και να φλασαρω πάλι τη ρομ με το νέο boot.img . Θα το κάνω μόλις κοιμηθεί η μικρή τότε
-
Ή κάτι κάνω λάθος ή δεν λειτουργεί το ροοτ στο Α12.
-
Το link για το apk όμως δεν υπάρχει, μπορώ απλά να πάρω το magisk από την τελευταία πχ dev του lmi;
-
Εγώ δεν παρατηρώ κάποιο πρόβλημα με το gmail πχ που ανέφερες. Γενικά από χθες βράδυ που την πέρασα (με καθαρή εγκατάσταση) δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Έχω την εντύπωση ότι δεν λειτουργεί σωστά ο αυτόματος φωτισμός, χωρίς όμως να είμαι απόλυτα σίγουρος.
-
Έκανα καθαρή εγκατάσταση, ακόμα το στήνω αλλά φαίνεται να πάει καλά, ελπίζω να συνεχίσει έτσι! Καλό βράδυ! Παρατήρησα την επιλογή 'χρήση VoNR' μέσα στις ρυθμίσεις sim. Τι ακριβως κάνει; Edit: μόλις βρήκα ότι είναι voice over 5g!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostakislarisa: “Edti: Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ενώ το συνδέω στο pc και μεταφέρω αρχεία ξαφνικά δεν το βλέπει (χωρίς να πετάει κάποιο σφάλμα) και πρέπει να το αποσυνδέσω και να το επανασυνδέσω για να συνεχίσω την δουλειά μου. Καμία ιδέα περί αυτού; ” Τσακισμένο καλώδιο USB ίσως ? (Προσοχή να είσαι σε θύρα USB 2 - λευκή και όχι USB 3 - μπλε) Παράθεση από kostakislarisa: “Είναι καλύτερα αν κάνω καθαρή εγκατάσταση στο lmi από το να τη φλασαρω όπως είναι α…
-
Είναι καλύτερα αν κάνω καθαρή εγκατάσταση στο lmi από το να τη φλασαρω όπως είναι από την last dev; Edti: Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ενώ το συνδέω στο pc και μεταφέρω αρχεία ξαφνικά δεν το βλέπει (χωρίς να πετάει κάποιο σφάλμα) και πρέπει να το αποσυνδέσω και να το επανασυνδέσω για να συνεχίσω την δουλειά μου. Καμία ιδέα περί αυτού;
-
Είχα να κάνω root απο το mi4 και να ασχοληθώ λίγο παραπάνω πέρα από τις ρομ..
-
Εν τω μεταξύ την είχα βρει την επιλογή hide αλλά δεν έβρισκα πως λειτουργεί. Τέλος καλό όλα καλά!! Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα! To root με ποια εφαρμογή το κρύβουμε από κάποια άλλη εφαρμογή;
-
Σε ευχαριστώ πολύ!!