Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Το ζιπ που έχει η ρομ μέσα έτσι ή κάποιο άλλο;
-
Καλημέρα, συνεχίζει η κατανάλωση στο αλλά να είναι στο 70%. Για να κάνω root ώστε να δω τι καταναλώνει την μπαταρία απλά φλασαρω το magisk από twrp;
-
Καλημέρα! Αν δε το λέγατε δε θα το είχα δει ποτέ ότι πιάνει τόσο, αλλά επειδή έχω το 256 δεν ξέμεινα από χώρο οπότε δεν το έψαξα. Δεν νομίζω να γίνεται να σβήσουμε κάτι, καθώς λέει δεδομένα χρήστη 2,38gb και προσωρινή μνηνη 1,44ΜΒ.
-
Καλημέρα! Τελικά μετά από wipe dalvik/art έστρωσε και είναι οκ, από χθες το πρωι που το φορτίσω μέχρι τώρα έχω 55% με χρήση διπλη sim και κάποιες ώρες χθες που η μία sim δεν είχε καθόλου σήμα. Πιστεύω ότι συνήλθε..!
-
Κάτι παίζει με την κατανάλωση μπαταρίας, άλλες φορές είναι οκ και άλλες φορές η κατανάλωση από το 'Αλλα' έχει ποσοστό μέχρι 55-60% και 1600mAh.. Δεν μπόρεσα να βρω σε τι οφείλεται. Αναφέρομαι στο poco f2 pro.
-
Παράθεση από GUZGUN: “Αυτά που έχουν ο Κωτσο, το public τι έχει μέσα? Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε πιάνουν κωτσο όμως, καλημέρα! Παράθεση από RpMz: “Καλησπέρα παιδιά, Το Xiaomi Smart Home Kit (Που είχε το ευρωπαϊκό gateway v2) έχει σταματήσει να βγαίνει? ” Δεν έχω ιδέα, αλλά γτ δε τα παίρνεις χωριστά;
-
Προσωπικά σε αυτή και με την 21.10.28 είμαι πολύ καλύτερα από θέμα μπαταρίας σε σχέση με τις προηγούμενες στο poco f2.
-
Vowifi volte
ΜήνυμαΝαι ε; Την τελευταία stable του φοράω..
-
Vowifi volte
ΜήνυμαΚαλησπέρα, σας δουλεύει το vowifi και το volte στο mix 2;
-
Εμένα επειδή το έχω dual app, το ένα πιάνει 720ΜΒ και το άλλο 2,3gb.
-
Την πέρασα και στο poco f2, καθυστέρησε λίγο να ανοίξει σε σχέση με τις προηγούμενες αλλά όλα οκ δείχνουν! Καλημέρα!
-
POCO F2 PRO
ΜήνυμαΠαράθεση από ippotis: “Έχω την 12.5 XTRV-21.10.28. Το vowifi δεν δουλεύει. Έβγαλα τις κάρτες τις έβαλα σε ένα Redmi note 10 Pro και δούλεψαν μια χαρά. Στο F2 Pro δεν δουλεύουν, μόνο το Volte δουλεύει. Έχω βάλει τον κωδικό για απενεργοποίηση του WoWIFI και δείχνει απενεργοποιημένo. Καμιά ιδέα; ” Καλημέρα, την ίδια φοράω και λειτουργεί το vowifi.. Ποια είχες πριν;
-
Με ποια εφαρμογη να δω αναλυτικά τι καταναλώνει μπαταρία στο κινητό;
-
Αυτή η εφαρμογή ποια ακριβώς είναι; Ψάχνω να βρω αλλά δεν βρίσκω..
-
Και στο poco f2 από χθες που την πέρασα όλα εντάξει! Καλημέρα!
-
Θα χρειαστεί format data.
-
Δεν νομίζω ότι μπορούν να συνδεθούν σε άλλο hub. Πάντως σε china server έχεις τις περισσότερες επιλογές. Edit: υπάρχει mijia smart socket που υποστηρίζει να βλέπεις την κατανάλωση.
-
Από όσο έψαξα δεν μπόρεσα να βρω τρόπο ώστε να συνδεθεί κάποια συσκευή "ξένη" στο hub. Προσωπικά έψαχνα συσκευή ir remote επειδή της xiaomi είναι σε έλλειψη αλλά δεν βρήκα αν και πως μπορεί να συνδεθεί άλλη συσκευή. Μάλλον δεν γίνεται..